Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Logeren in de villa van 'K3 zoekt K3'

En meer vakantieadresjes voor échte meisjes!

Eindhoven, 1 Oktober 2015

Drie K3-kandidaten oefenen in de gang van groepshuis Villa MosaIedereen is in de ban van ‘K3 zoekt K3’. Welke drie van de 6000 kandidaten veroveren een plekje in de beroemde meisjesgroep? Het populaire SBS6-programma ‘K3 zoekt K3’ heeft zijn camera’s onder meer opgesteld in vakantiewoning Villa Mosa van Belvilla. Op vrijdag 2 en vrijdag 9 oktober om 20.30 uur zien we hoe de villa een thuisbasis vormt voor de kandidaten tijdens de bootcamps. Voor wie ook eens wil logeren als een echt meisje-meisje heeft Belvilla deze en nog veel meer leuke vakantieadresjes voor échte meisjes: kleurrijk als de regenboog, sprookjesachtig en voorzien van alle comfort op kindermaat.

Villa Mosa, thuisbasis tijdens de bootcamps

De grote vakantiewoning Villa Mosa verwelkomde de K3-kandidaten die de eerste ronde hebben doorstaan en door mochten naar de bootcamps. Het is een schitterend landhuis in de Ardennen, met alle comfort, smaakvol ingericht en met plaats voor groepen tot 40 personen. De villa biedt bovendien veel luxe met een binnenzwembad, sauna, tennisbaan en grote tuin aan de Maas (www.belvilla.nl/BE-4520-01).

Deze groepswoning in de Ardennen verwelkomde de bootcamp-kandidaten van 'K3 zoekt K3'

Alle kleuren van de regenboog

Net als Villa Mosa heeft Belvilla nog meer vakantiewoningen waar je met een grote groep naartoe kunt. In boerderij Meerenhoeve in het Noord-Brabantse Mill is ruimte voor 19 gasten, verdeeld over 9 kamers. Elk van die kamers heeft een kleurthema dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Het huis, mét omheinde tuin, trampoline en terras, is een paradijs voor kinderen (www.belvilla.nl/NL-5451-01).

Alle kleuren van de regenboog in boerderij Meerenhoeve

Alles kan in wonderland

Een ander echt meisjeshuis is vakantiewoning Oz Holiday Cottage, waarvan de inrichting herinnert aan sprookjes uit je kindertijd, met zelfs kleine flesjes ‘toverdrank’ en op zolder een verkleedkist vol prinsessenjurken. Deze charmante vakantiecottage zal zowel kinderen als volwassenen heel wat plezier laten beleven op het platteland (www.belvilla.nl/BE-6960-77).

Love potion en een konijn in het wonderland van Oz Holiday Cottage

Zuurstokroze vakantiewagen op wielen

Logeren met zijn tweetjes of met vier in een gezellige vakantiewagen in Houffalize. Je krijgt er het gevoel van terug te reizen in de tijd, een beetje als een globetrotter, genietend van vrijheid en fantasie. Dit is een vakantieadresje met groot meisjesgehalte (www.belvilla.nl/BE-6660-39).

Circuswagen in de Ardennen

50 tinten roze(n)

Een woning met een verleidelijk roze interieur, waar alles in het teken staat van comfort, sfeer en ontspanning. Zo’n vakantiewoning is Le Baiser d’Angeli nabij Verviers. Met zijn glamour, luxe en privacy is het een top vakantieadresje voor zij die zich er ‘de koning(in) te rijk willen voelen’ (www.belvilla.nl/BE-4800-05).

Verleidelijk roze in deze loft voor twee

In het charmante Damme vind je roze(n) in overvloed in de sfeervolle woning Belle Rose, waar rozen centraal staan in alle ruimtes. Een woning helemaal op meisjes-maat dus met een warme uitstraling. Bijzonder is de eigen bar/ BBQ-ruimte met een terrasje. En als je wilt, kan je er zelfs verwend worden door een smakelijke maaltijd van de gastheer of -vrouw (www.belvilla.nl/BE-8340-13).

Huis vol rozen in vakantiehuis Belle Rose te Damme

Sprookjesachtige yurt

Voor wie zin heeft in een vakantie op een exotische plek is er een heel bijzondere vakantiewoning in Houffalize, Ardennen. Je kunt er logeren in een yurt, een echte Mongoolse tent, en in het aangrenzende huis, met zijn tweetjes of met de familie. De yurt bestaat uit één grote ruimte, een mooie romantische slaapkamer, en in het huis worden de gasten verwend met comfort (www.belvilla.nl/BE-6660-51).

Slapen als in 'duizend en één nacht' in deze yurt in de Ardennen

‘Prinses’ van het kasteel

Misschien heb je zin in een vakantiewoning waar je kunt dansen en zingen, zo intens dat het weergalmt door de gangen. Neem dan je intrek in een sprookjesachtig kasteel. Ook daarvoor kun je bij Belvilla terecht. Van super-de-luxe tot betaalbaar, ze zijn er in alle soorten en maten en je bent verzekerd van een heel ander soort vakantie (www.belvilla.nl/vakantiehuis-in-een-kasteel).

Huur zelfs een sprookjeskasteel als vakantiehuis

K3 zoekt K3 elke vrijdag om 20.30u op SBS6.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken