Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Last-minute-trends in vakantiehuizen

Nederland populairste bestemming last minute

Eindhoven, 7 Juli 2015

De zomervakantie is van start en daarmee ook het last-minute-seizoen. Vakantiehuizenexpert Belvilla deelt enkele trends die specifiek gelden voor last minutes. Zo bewijzen boekingscijfers van Belvilla de verwachte toename in zomervakantieplannen en staat Nederland aan kop als last-minute-bestemming deze zomer.

Groei boekingen zomervakantie

De groei in vakantieboekingen zet door. Eerder meldde NBTC-NIPO al dat Nederlanders +1,5% meer plannen voor de zomervakantie hebben. Belvilla ziet zelfs een boekingsgroei van Nederlanders van +6% voor aankomst in juli en augustus. Bij de Nederlandse last-minute-boekers (geboekt vanaf half mei) zijn de volgende bestemmingen het populairst:

  1. Nederland (23% van het totaal aantal last-minute-boekingen voor de zomer)
  2. Duitsland (21%)
  3. België (15%)
  4. Frankrijk (14%)
  5. Italië (10%)

Opvallend ten opzichte van de all-over-zomerboekingen, is dat de boekingen op Nederlandse vakantiehuizen in verhouding zijn toegenomen bij last minutes. Vermoedelijk komt dit voort uit het warme weer van de laatste dagen. Speciaal voor de prijsjagers heeft Belvilla ‘super last minutes’ met vakantiehuizen tegen zeer hoge kortingen tot ruim -40%!

Vakantie in eigen land is het populairst bij Nederlandse last-minute-boekers

Belvilla deelt uit – strandevent Scheveningen dinsdag 7 juli

Om de zomer een extra boost te geven, staat Belvilla op dinsdagmiddag 7 juli op het strand van Scheveningen ter hoogte van de pier. Tussen 15 en 18 uur deelt de vakantiehuizenexpert tien verblijven in vakantiehuizen uit plus diverse andere prijzen.

Last minutes bij Belvilla: http://www.belvilla.nl/vakantiehuis-lastminute

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken