Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Kleinschalige wellness komt op stoom

Vakantiehuizen met eigen sauna, jacuzzi of stoombad

Eindhoven, 15 November 2012

Wel wellness, geen vreemden. Dat is wat een steeds groter wordende groep Nederlanders wenst. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet dat terug in de populariteit van haar vakantiewoningen met wellness-faciliteiten. Zeker met de wintermaanden op komst is een sauna of jacuzzi letterlijk een warm welkom in een vakantiehuis, bijvoorbeeld op de wintersport, maar ook voor een weekendje dichtbij.

Bubbelen met bekenden

Op de nieuwe themapagina wellness biedt Belvilla suggesties voor een verblijf in een vakantiehuis met bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi of Turks stoombad. Door te kiezen voor een vakantiehuis dat deze faciliteiten privé aanbiedt, kun je in de jacuzzi bubbelen met enkel bekenden. Voor mensen met ‘blootvrees’ is dat extra prettig.

Wellness op vakantie welkome aanvulling

Uit onderzoek blijkt dat wellness vaak wordt ondernomen met partner, gezin of familie, waarbij vooral de sauna populair is. Ontspanning, uitrusten en beleving staan voorop en combineren perfect met een (korte) vakantie. Alhoewel wellness bij het boeken van een vakantie veelal niet het hoofddoel is, wordt dit ontspanningselement wel gezien als welkome aanvulling. De sauna of het stoombad vormen een ideale locatie om tot rust te komen na de vele indrukken van een vakantiedag.

Weekendje wellness

Onderzoek toont aan dat vooral vrouwen waarde hechten aan wellness. Voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend is een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten dan ook zeer welkom. Een mooi suggestie daarvoor is Ostend Guesthouse, een stadswoning in Oostende aan de Belgische kust, waar in het souterrain een ontspanningsruimte is ingericht. Stad, strand en wellness geven zo de mogelijkheid voor een divers weekend of weekje. 

Wellnessvoorzieningen zijn veel te vinden in groepshuizen, bijvoorbeeld in de Ardennen. Zo biedt Belvilla in het charmante stadje Durbuy een luxueus, vrijstaand groepshuis met wellnessruimte. 

Wellness op wintersport

De komende maanden vertrekken weer vele Nederlanders op wintersport. Ook in wintersportchalets zie je steeds meer (privé)wellnessfaciliteiten terug. Overdag actief op de piste en ’s avonds ontspannen in de jacuzzi met uitzicht op witgetopte bergen of in de sauna in met een afkoelrondje in de sneeuw.

Wellness bij Belvilla: www.belvilla.nl/wellness

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken