Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Iedere gek zijn vakantieplek

Dwaze vakantiehuizen bij Belvilla

Eindhoven, 7 November 2011

Aanstaande vrijdag is het de elfde van de elfde in het jaar 2011, de ultieme gekkendatum! Het getal elf staat in de volksnumerologie bekend als het getal van de gekken en dwazen. Belvilla is ook een beetje van de zotte en heeft een zeer bijzonder aanbod van ‘Anders dan anders’-vakantiehuizen. Laat je meevoeren in deze waanzin en vier vakantie in een voormalige molen, vliegtuig of pipowagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Belvilla.

Het gekkengetal elf

Over de oorsprong van het gekkengetal gaan verschillende verhalen rond. Vermoedelijk hangt het samen met de positie tussen het volmaakte getal 10 en het heilige getal 12, dat eveneens bekend staat als het getal van perfectie. Bovendien is elf een priemgetal dat nog eens extra opvalt doordat het uit twee dezelfde cijfers bestaat. Op 11 november start ook traditiegetrouw het carnavalsseizoen precies om 11.11 uur, bewust gekozen vanwege dit gekkengetal.

Anders dan anders

Belvilla biedt volop gekke vakantiehuizen onder het thema ‘Anders dan anders’. Het zijn bijzondere logeeradressen, zoals molens, een voormalig vliegtuig en pipowagens, maar bijvoorbeeld ook grotwoningen, boomhutten en opgeknapte duiventillen.

Klap van de molenwiek

Een vakantiehuis dat zelf een klap van de molenwiek heeft gehad, is ‘Molen ter Sleepe’ in de Vlaamse Ardennen. Bij deze voormalige korenwindmolen uit het eind van de 18e eeuw ontbreken tegenwoordig namelijk de wieken. De naam ‘Ter Sleepe’ dankt de molen aan het feit dat deze meer sleepte dan voluit draaide. De molen is niet op de top van een heuvel gebouwd en kon dus geen volle wind pakken. Dit vakantiehuis is nog eens extra bijzonder door de karakteristieke, Gaudí-achtige inrichting die kunstenaar en voormalig eigenaar Pépé Parolé eraan heeft gegeven.
Meer informatie over Molen ter Sleepe: www.belvilla.nl/BE-9681-01.

Zie jij ze vliegen?

Verblijf eens in een straalvliegtuig in de Vogezen dat nu te huur is als gevleugeld vakantiehuis! Op 27 mei 1955 steeg vakantiehuis La Caravelle voor het eerst op. In 1985 vloog dit toestel zijn laatste vlucht. Na 20.000 vlieguren is het gedemonteerd en naar de Vogezen gebracht, waar het een nieuwe functie heeft gekregen als vakantiehuis.
Meer informatie over vakantiehuis La Caravelle: www.belvilla.nl/FR-88240-01.

Als Pipo de Clown

Clowns zijn natuurlijk de meesters in gek doen. Voel je zelf even Pipo de Clown in deze circuswagen ‘La Roulotte de Menou’ in de Bourgogne. Deze perfect uitgeruste, verzorgd ingerichte woonwagen ligt vlakbij het authentieke dorpje Menou middenin de bosrijke omgeving van Nevers. Dit vakantiehuis op wielen staat in een grote boomgaard en kijkt uit over een vijver. Kom proeven van de simpele genoegens des levens en geniet, afhankelijk van het seizoen, van kwakende kikkers, een mooie visvangst of zelf geplukte bosvruchten.
Meer informatie over La Roulotte de Menou: www.belvilla.nl/FR-58210-01.

Waanzinnige actie

Bij Belvilla zit ook een steekje los. Aanstaande vrijdag 11 november 2011 biedt de vakantiehuizenspecialist op werkelijk iedere boeking die gemaakt wordt tussen 11 uur ’s morgens en 11 uur ’s avonds een korting van 11%. Deze waanzinnige actie geldt niet alleen voor de gekke vakantiehuizen, maar voor het volledige aanbod en is zelfs geldig in combinatie met last minute acties.

‘Anders dan anders’ bij Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-bijzonder

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken