Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Hole in one: in één keer Belvilla en golfbaan

Direct inzicht in alle relevante informatie over de golfbanen in de buurt van vakantiehuis

Eindhoven, 3 Mei 2010

Golfen neemt snel in populariteit toe onder Nederlanders. Dat is ook terug te zien in de vraag naar vakantiehuizen in de directe nabijheid van golfbanen. Belvilla, de online vakantiehuizenspecialist heeft een zoekmachine waarbij golfers bij het speuren naar de ideale vakantiewoning direct inzicht krijgen in alle relevante informatie over de golfbanen in de buurt. Deze Google-maps applicatie is vernieuwd in samenwerking met Golfreiswijzer.nl, online autoriteit op het gebied van golfvakanties.

De online vakantiehuisaanbieder biedt momenteel circa 2.500 Belvilla’s in de nabije omgeving van een golfbaan (< 5 km). Na selectie van een vakantiehuis kunnen websitebezoekers via een digitale plattegrond (via Google Maps) in één oogopslag zien waar de nabijgelegen golfbanen zich bevinden. Iedere golfbaan is daarnaast voorzien van een internetlink met alle benodigde informatie over de golfbaan, waaronder het aantal holes, de hoogte van de greenfee en aanwezige faciliteiten.

Vakantiehuis ideale uitvalsbasis tijdens golfvakantie

Uit gegevens van Belvilla blijkt dat het gros van de golfliefhebbers bij de zoektocht naar een geschikt vakantiehuis exclusief het zoekcriterium ‘bij een golfbaan’ aangeeft. Uit aanvullend onderzoek* door de vakantiehuizenspecialist wordt duidelijk dat vooral consumenten met een hoger inkomen (> € 75.000,-) hechten aan een golfbaan in de buurt van hun vakantiehuis. Daarnaast nemen golfers graag de tijd om lekker te koken, te lezen en om andere sporten te beoefenen zoals duiken en tennis.

Bij een uitgebreidere zoektocht naar een vakantiewoning geven golfers als extra zoekcriteria vaak ‘aan zee’ of ‘(privé) zwembad’ als belangrijkste eis aan. Met name het vakantiehuistype ‘villa’ of ‘appartement’ is populair bij de golfliefhebbers. Het vakantiehuis als uitvalsbasis tijdens een golfvakantie biedt de vrijheid om meerdere golfbanen in de buurt uit te proberen en regionale bezienswaardigheden te bezoeken, gecombineerd met de privacy en comfort zoals je die ook thuis ervaart.

Fotobijschrift: ‘Belvilla, de online vakantiehuizenspecialist heeft een zoekmachine waarbij golfers bij het speuren naar de ideale vakantiewoning direct inzicht krijgen in alle relevante informatie over de golfbanen in de buurt. Belvilla komt met circa 2500 unieke vakantiehuizen op of nabij een golfbaan tegemoet aan de wensen van de golfliefhebber. Bijvoorbeeld met Château de Sadillac in Zuidwest Frankrijk, dat zelfs een privégolfbaan met een meertje heeft.'

 

Over Golfreiswijzer.nl
Golfreiswijzer.nl/golftravelguide.com is een onafhankelijke website met als doelstelling in de breedste zin van het woord informatie te verschaffen over golfbanen, accommodaties en golfreizen op zo veel mogelijk bestemmingen in de wereld.

* Onderzoek: Belvilla liet aan de vooravond van het boekingsseizoen voor het voorjaar en de zomervakantie de verschillende eisen onderzoeken die consumenten aan vakantiehuizen stellen. Ook hoe zij graag hun tijd besteden in de vakantie is in kaart gebracht. Het onderzoek is uitgevoerd onder N> 500 door Goos Marketing research.
 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken