Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Helpt u Belvilla weer aan een Zoover Award?

Kans op vier op een rij!

Eindhoven, 13 Februari 2017

Dit jaar maakt Belvilla opnieuw kans op een Zoover Award. De afgelopen drie jaar hebben we er steeds één gewonnen. Helpt u ons voor de vierde keer op rij deze prijs te winnen? Stemmen kan t/m 31 maart via www.zooverawards.nl/belvilla. Met uw stem maakt u kans op een vakantie voor twee of één van de vakantiepakketten.

Op 6 april is de bekendmaking en weten we of we weer een Zoover Award mee naar kantoor mogen nemen.

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken