Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Gun je Belvilla de Vakantie Award?

Maak met je review kans op diverse prijzen

Eindhoven, 8 Januari 2016

Vind je Belvilla top? Deel je ervaringen en maak kans op diverse prijzen!Ben je verbleven in een vakantiehuis van Belvilla en deel je graag je ervaringen? Dat kan bijvoorbeeld via het onafhankelijke, online platform Opiness. Het mooie is, dat je daarmee nu zelf kans maakt op een Apple Watch of een voucher van Bol.com! En met jouw review maakt Belvilla vervolgens kans op de Vakantie Award 'Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen'. Dat is nog eens een win-win-actie!

Belvilla de 'Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen'?

Vind je Belvilla de Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen? Laat dan uiterlijk 1 februari aanstaande een review achter op de Belvilla-pagina bij Opiness. Je maakt dan zelf kans op één van de prijzen en wij waarderen het enorm als je ons wil steunen bij het kans maken op de Vakantie Award.

De Vakantie Award

Op basis van alle reviews die uiterlijk 1 februari aanstaande zijn ontvangen, kiest de jury de winnaars van de Vakantie Award. Er zijn zeventien categorieën en Belvilla dingt mee naar de award Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen. De organisatie van de Vakantie Award ligt in handen van het reisvakblad TravMagazine dat daarbij samenwerkt met de branche-organisatie ANVR, SGR en Thuiswinkel.org.

 

NB: op zaterdag 6 februari hebben wij een Vakantie Award mogen ontvangen als 'Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen'. Zie http://www.belvilla.nl/nieuws/bericht/vakantie-award-voor-belvilla. Hartstikke bedankt, als je met jouw review daar een bijdrage aan hebt geleverd!

 

Wint Belvilla volgens jou de Vakantie Award voor Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen?

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken