Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Groots genieten op wintersport

Met een groep in een wintersportchalet

Eindhoven, 6 Oktober 2014

Het boekingsseizoen voor de wintersport is in volle gang. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet tot nu toe een groei van +5% op wintersportboekingen voor het komende skiseizoen in vergelijking met vorig jaar. Vooral de grotere wintersporthuizen zijn populair. Topbestemming nummer één voor de Nederlanders blijft Oostenrijk.

Oostenrijk aan top

Bij Belvilla kiest ruim 80% van de Nederlanders voor een Oostenrijks wintersporthuis, merendeels in Tirol. De vakantiehuizenspecialist is dan ook de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Oostenrijk. Vooralsnog zijn de volgende skigebieden het meest populair onder Nederlanders voor komend wintersportseizoen:
1.    Skiwelt WilderKaiser-Brixental – Tirol
2.    SKI-Optimal Hochzillertal – Tirol
3.    Skicircus Saalbach Hinterglemm – Salzburgerland
4.    Kitzbühel-Kirchberg – Tirol
5.    Zillertal Arena – Tirol

Belvilla heeft een wintersportaanbod van zo’n 3.500 vakantiehuizen in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië en Spanje. Wintersporters kiezen met gemak een passende vakantiewoning. Zo biedt de website www.belvilla.nl bijvoorbeeld de mogelijkheid om te filteren op ‘afstand tot de skilift’.
 

Wintersportwensen – comfort van thuis, en wat meer

Het gemiddelde reisgezelschap van Nederlandse wintersporters bij Belvilla bestaat uit acht à negen personen, waarvan twee kinderen. Bij één op de tien wintersportboekingen gaat een huisdier mee. Verder blijkt dat wintersporters in hun vakantiehuis een openhaard, afwasmachine en wifi wensen. Zo’n twee op de drie wintersporthuizen bieden momenteel draadloos internet en dit aantal neemt sterk toe. Voor diegenen die de voorkeur geven aan wat meer luxe, biedt Belvilla ook een ruime keuze in vakantiehuizen met wellness. Na een dag op de piste voelt de warmte van een zwembad, sauna of jacuzzi weldadig aan.

Weekendje wintersport

Gemiddeld verblijven wintersporters een week in hun vakantiehuis. Steeds meer vakantiehuizen zijn voor kortere periodes te boeken, een trend die nu ook in Oostenrijk doorzet. Vanuit Duitsland kennen Nederlanders het fenomeen ‘shortski’ al, bijvoorbeeld van een weekendje wintersport in Winterberg.

Sneeuw verzekerd bij Belvilla

Waar skigebieden zich continu focussen op sneeuwzekerheid, kunnen vakantiegangers zich bij Belvilla letterlijk verzekeren voor sneeuw op hun skivakantie. Speciaal hiervoor biedt de vakantiehuizenspecialist de Allrisk Annuleringsverzekering aan.


Belvilla wintersporthuizen: www.belvilla.nl/wintersport-chalet.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken