Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Groeiende behoefte aan overwinteren in een vakantiehuis

Tijdelijk thuis in Zuid-Europa

Eindhoven, 12 Juni 2012

Steeds meer mensen willen overwinteren in een vakantiehuis, zo blijkt uit onderzoek van Belvilla. Deze overwinteraars zijn op zoek naar een aangenaam klimaat in combinatie met een warm thuisgevoel. Een vakantiehuis weet dit te realiseren door een persoonlijke sfeer, een hoog comfortniveau en veel ruimte. Daarom heeft Belvilla een speciale themapagina ontwikkeld voor overwinteren: www.belvilla.nl/vakantiehuis-overwinteren.

Ruimte voor logees

Ten opzichte van overwinteren in een hotel, biedt een vakantiehuis diverse voordelen. Gezien de langere verblijfsperiode is de relatief grote ruimte wenselijk. De ruime opzet van een vakantiehuis biedt tevens de mogelijkheid om samen met vrienden of familie te overwinteren of om logees over te laten komen. Zo kunnen overwinteraars bijvoorbeeld met hun kinderen en kleinkinderen de feestdagen en vakanties doorbrengen. De keuken in het vakantiehuis biedt bovendien de vrijheid om zelf te koken. Dat is extra prettig voor mensen met een speciaal dieet en scheelt ook nog eens in de portemonnee.

Overwinterwoningen: van golf- en stadsappartement tot villa en cortijo

De themapagina van Belvilla toont ruim honderd Spaanse en Portugese overwinterwoningen in populaire overwinterregio’s als de Algarve, het binnenland van Andalusië en diverse Spaanse Costa’s, zoals de Costa del Sol en Costa Blanca. Deze selectie van vakantiehuizen is te huur in de wintermaanden (november t/m maart) voor een maximale verblijfsduur van twintig weken. Hoe langer overwinteraars verblijven, hoe hoger de korting is ten opzichte van de reguliere huurprijs. Het aanbod varieert van stadsappartementen tot villa’s en cortijo’s. Veel overwinterwoningen beschikken over een zwembad en een groot gedeelte bevindt zich nabij de zee of een golfbaan. Overwinteraars kunnen zelfs bij diverse woningen hun huisdier meenemen.

De Belvilla themawebsite voor overwinteren: www.belvilla.nl/vakantiehuis-overwinteren
 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken