Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Gekke vakanties populair op 11-11-11

Een vliegtuig als logeeradres: Belvilla signaleert vraag naar bijzondere vakantiehuizen

Eindhoven, 9 November 2011

Aanstaande vrijdag is het de elfde van de elfde in het jaar 2011, de ultieme gekkendatum! Vakantiehuizenspecialist Belvilla stimuleert de variëteit in vakanties en signaleert een vraag naar gekke vakanties. Op deze dwaze datum biedt Belvilla 11% korting op het hele aanbod en vestigt bovendien de aandacht op de populariteit van bijzondere vakantieadressen, zoals een voormalige molen, een vliegtuig of een pipowagen.

Het gekkengetal elf

Het getal elf staat in de volksnumerologie bekend als het getal van de gekken en dwazen. Over de oorsprong van het gekkengetal gaan verschillende verhalen rond. Vermoedelijk hangt het samen met de positie tussen het volmaakte getal 10 en het heilige getal 12, dat eveneens bekend staat als het getal van perfectie. Bovendien is elf een priemgetal dat nog eens extra opvalt doordat het uit twee dezelfde cijfers bestaat. Op 11 november start ook traditiegetrouw het carnavalsseizoen precies om 11.11 uur, bewust gekozen vanwege dit gekkengetal.

Anders dan anders

Belvilla biedt unieke vakantiehuizen, waarbinnen de ‘gekke’ vakantiehuizen nog eens extra nadruk krijgen in het thema ‘Anders dan anders’. Het zijn extra bijzondere logeeradressen, zoals molens, een voormalig vliegtuig en pipowagens, maar bijvoorbeeld ook grotwoningen, boomhutten en opgeknapte duiventillen. De populariteit van deze bijzondere vakantiehuizen hangt samen met de trend naar authenticiteit. “Mensen hechten steeds meer aan authenticiteit, ook bij vakanties”, aldus Hedwig Wassing, directeur van Belvilla. “Bovendien willen steeds meer vakantiegangers kennis maken met het echte leven ter plaatse en zich op een natuurlijke manier mengen onder de lokale bevolking. Een vakantiehuis biedt die mogelijkheid.”

Meer informatie over de uitzonderlijke vakantiehuizen leest u op de website www.belvilla.nl/vakantiehuis-bijzonder en in de editorial 'Iedere gek zijn gebrek'.

Waanzinnige actie

Bij Belvilla zit ook een steekje los. Aanstaande vrijdag 11 november 2011 biedt de vakantiehuizenspecialist op werkelijk iedere boeking die gemaakt wordt tussen 11 uur ’s morgens en 11 uur ’s avonds een korting van 11%. Deze waanzinnige actie geldt niet alleen voor de 'gekke' vakantiehuizen, maar voor het volledige aanbod en is zelfs geldig in combinatie met last minute acties.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken