Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Flexibele aankomst- en vertrekdag maakt boeken vakantiehuis nog voordeliger

Nieuwe website Belvilla zet voordelen van vakantiehuis steeds meer in etalage

Eindhoven, 17 November 2009

Belvilla, specialist in de online verhuur van vakantiehuizen, luidt met zijn vernieuwde website een tijdperk in waarin de voordelen van het huren van een vakantiehuis functioneel gepresenteerd worden. De nieuwe website die gebouwd is op het prijswinnende websiteontwerp van Euro Relais, eveneens onderdeel van de @Leisure groep, start met het aanbieden van flexibele aankomst- en vertrekdata. Het grootste aanbod huizen dat flexibel te boeken is, bevindt zich nu nog in Zuid-Europa, vooral Spanje, en in het stedenprogramma, maar uitbreiding naar andere bestemmingen volgt op korte termijn.

Volgens Belvilla directeur Hedwig Wassing kunnen huurders met flexibele aankomst- en vertrekdata vooral op de wat verdere bestemmingen honderden euro’s besparen op hun vliegtickets: “Vakantiegangers kunnen zo beter gebruik maken van voordelige vliegaanbiedingen, bijvoorbeeld op woensdag heen en op zondag terug. Van die besparing kun je weer leuke dingen doen op vakantie en je kunt je vrije dagen zo optimaal benutten. Ook voor degene die met de auto gaan, kan het een uitkomst zijn omdat ze nu de drukte op de Europese wegen kunnen vermijden”.

Naast flexibele aankomst- en vertrekdata bij honderden vakantiehuizen, biedt Belvilla al enige tijd in haar stedenprogramma de mogelijkheid van ‘nachtprijzen’ aan. Dat is eveneens een uiterst flexibele manier om vanuit je eigen ruime stadshuis, woonboot of loft, met eigen kookgelegenheid, een stad te beleven alsof je er zelf woont. Meer informatie: www.belvilla.nl.

Fotobijschrift: “Honderden vakantiehuizen zijn nu bij Belvilla te boeken met flexibele aankomst- en vertrekdatum. Voor veel vakantiegangers is dat een uitkomst om zo van goedkope vliegtickets te profiteren of drukte op het Europese wegennet te vermijden.“

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken