Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Feestelijke uitreiking Belvilla Awards 2016

Eindhoven, 7 Maart 2017

Op donderdag 16 februari zijn de Belvilla Awards uitgereikt aan de huiseigenaren met een Award winnend huis in Nederland en Vlaanderen. Na een gezamenlijke lunch zijn de awardwinnaars als ware VIP’s ontvangen op ons hoofdkantoor in Eindhoven (NL). Hier startte een rondleiding langs de verschillende afdelingen. Ondertussen werd de “huiskamer” (Belviliaans / “ons” woord voor kantine) omgetoverd tot een feestelijk podium voor de Awarduitreiking.

Een dik verdiende Belvilla Award

Aan het einde van de middag werden de ‘Sterren van Belvilla’ met een luid applaus in de huiskamer onthaald. Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla, opende de feestelijke uitreiking: “Wat een eer dat ik vandaag jullie gastheer mag zijn”. De Belvilla Awards werden uitgereikt door de verhuurexperts, de vaste contactpersonen van de huiseigenaren. De verhuurexperts waren vol lof over de samenwerking en prijsden de winnaars voor hun toewijding om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Neem ook een kijkje in deze dag!

Award winnaars buiten Nederland en Vlaanderen

Ook de huiseigenaren die een Belvilla Award hebben gewonnen buiten Nederland en Vlaanderen zijn in het zonnetje gezet. De meesten van hen hebben de prestigieuze Award én prijzenpakket inmiddels persoonlijk overhandigd gekregen.

Over de Belvilla Awards

De Belvilla Awards worden sinds 2010 aan het eind van ieder jaar bekend gemaakt. De Awards zijn in het leven geroepen als extra kwaliteitsmerk van onze vakantiehuizen. Bovendien wordt met deze prijs erkenning gegeven aan huiseigenaren die gastvrijheid en service hoog in het vaandel hebben staan. In totaal telden de Belvilla Awards dit jaar 77 winnaars, verdeeld over vier verschillende categorieën: de Beste Belvilla’s, de beste nieuwkomers (Rising Stars), de beste vakantieparken en de meest gastvrije hosts (Best Host Award). Voor iedere Belvilla wordt een Award score berekend, op basis van o.a. het aantal boekingen, de huispresentatie, het gemiddelde enquête cijfer en het aantal gastenbeoordelingen.

Bekijk alle Belvilla Award winnaars: www.belvilla.nl/awards.

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken