Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Een vakantiehuis bij elke vakantiewens

Passende vakantie vanuit meerdere zoekingangen

Eindhoven, 2 Maart 2015

Consumenten denken op vele manieren aan hun vakantiewensen. Het daaraan koppelen van passend aanbod, blijkt minder voor de hand liggend dan vaak gedacht. Vakantiehuizenspecialist Belvilla weet met een nieuwe methode het vakantie-aanbod werkelijk te combineneren met meerdere zoekingangen. Hoe? Door vakantiehuizen niet alleen te linken aan staatkundige regio’s, maar ook aan één of zelfs meerdere toeristische regio’s. Vakantiehuizen zijn zo op veel meer manieren te vinden, waarmee Belvilla veel beter tegemoet komt aan de wensen van vakantiegangers.

Van Ameland tot Zuid-Frankrijk

Een vakantiehuis op Ameland is nu op veel meer manieren te vindenEen voorbeeld. Je kunt nu op diverse manieren een vakantiehuis vinden op Ameland, één van de Waddeneilanden aan de Nederlandse kust, behorend tot de provincie Friesland. Of je nu zoekt op ‘Ameland’, ‘Waddeneilanden’, ’Nederlandse kust’, ‘Friesland’ of ‘Nederland’, de vakantiehuizen op Ameland zie je vanuit alle termen terug in de zoekresultaten bij Belvilla.

Om deze nieuwe zoekwijze te bewerkstelligen, heeft Belvilla circa honderd toeristische regio’s toegevoegd. Het is een eerste aanzet op basis van de wensen van voornamelijk de Nederlandse consument. Toeristische regio’s die nu echt als zoekingang kunnen worden gebruikt, zijn onder meer Ameland, de Veluwe, de Voerstreek, de Toscaanse kust, het Gardameer, de Vendée en Zuid-Frankrijk. Ook is het zoeken rondom bekende plaatsen vereenvoudigd, waardoor consumenten bijvoorbeeld gemakkelijker een vakantiehuis kunnen vinden in ‘Siena en omgeving’ en ‘Albufeira en omgeving’.

Gebruiksvriendelijkheid centraal

Hans van Os, Manager E-Commerce van Belvilla ligt verder toe: “Deze vernieuwing is in lijn met de missie van Belvilla om een passend vakantiehuis te bieden bij elke vakantiewens. Met ons aanbod van ruim 20.000 vakantiehuizen zochten we betere aansluiting op de wijze waarop onze klanten zoeken. Niet alleen op onze website, maar ook in zoekmachines. Het grote voordeel is dat we een vakantiehuis in deze nieuwe situatie op veel meer verschillende manieren kunnen presenteren. Hiermee komen we veel beter tegemoet aan de zoekopdrachten van consumenten en maken we onze website een stuk gebruiksvriendelijker.”

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken