Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Directeur Belvilla gaat voor Customer Engagement

Eindhoven, 12 November 2013

Na bijna acht jaar leiding geven aan een onderdeel van één van de snelst groeiende internationale reisorganisaties, zal Hedwig Wassing (59) zijn functie als statutair directeur van @Leisure BR B.V., waar Belvilla deel van uitmaakt, op 31 december 2013 neerleggen en verder gaan als adviseur van de @Leisure Group. Vanwege de verdere integratie van de Groep zal de functie worden opgesplitst en overgenomen door managers in de Groepsholding.

Begin 2006 werd Wassing directeur van Eurorelais, de in 1980 opgerichte specialist in de verhuur van vakantiehuizen met toen een jaaromzet van bijna €20 miljoen. Na overname en integratie van onder andere Belvilla behaalt @Leisure BR B.V. acht jaar later een boekingsomzet van ruim €80 miljoen. In deze periode is de vakantiehuizenmarkt volwassen geworden en dagen grote internationale nieuwkomers de bestaande spelers uit. @Leisure is uitstekend in staat om haar prominente positie verder te versterken, mede door andere overnames zoals Casamundo in Duitsland en Pure Holiday Homes in Engeland. @Leisure gaat nu voor verdere integratie en efficiency binnen de Groep, met een breed gevormd Groepsmanagementteam bestaande uit drie leden. Als adviseur zal Wassing een aantal veranderingsprocessen blijven begeleiden op het gebied van Customer Engagement en Big Data, waar hij eindverantwoordelijkheid voor droeg.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken