Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

De beste vakantiehuizen winnen een award!

Belvilla reikt prijzen uit

Eindhoven, 29 Januari 2016

Twijfel je nog waar je op vakantie gaat dit jaar? Met ruim 27.000 huizen in ons aanbod is het soms lastig kiezen. Daarom helpen wij je graag een handje. In één van de vakantiehuizen met een Belvilla Award zit je sowieso goed. Deze huizen hebben de afgelopen tijd andere gasten al schandalig verwend. De beste vakantiehuizen springen er bijvoorbeeld uit qua populariteit van de woning of de gastvriendelijkheid van de huiseigenaar. Daarnaast telt een actuele huispresentatie mee, zodat je als gast ook echt krijgt wat je verwacht én hopelijk nog meer. Ben jij benieuwd naar deze tophuizen?

Beste vakantiehuis van Nederland staat in Friesland

In het noorden van Friesland ligt het beste vakantiehuis van Nederland; Heide State. Deze karakteristieke, vrijstaande boerderij biedt veel privacy en ligt in een groenrijke omgeving. Eerdere gasten waarderen het warme ontvangst en de faciliteiten, zoals de hottub. Huiseigenaar mevrouw Kinderman reageert: “Wij zijn enorm trots dat wij onze gasten een zorgeloze vakantie mogen laten beleven én deze prachtige titel mogen ontvangen.” 

Beste Belvilla Duitsland is een kasteel

Vroeger deed Schloss Wolsfeld dienst als koetshuis. Nu is het een stijlvol en comfortabel ingerichte vakantiewoning voor twee personen. De huiseigenaren zijn trots op de historie van het kasteel en geven je graag een rondleiding tijdens het verblijf.

Beste vakantiehuis Oostenrijk in populair skigebied

In Saalbach Hinterglemm ligt het beste vakantiehuis van Oostenrijk: Chalet Neva Saalbach. Het ruime chalet geeft gasten dé ideale uitvalsbasis voor de wintersport. Dat het een fijne plek voor gasten moet zijn staat voor huiseigenaar mevrouw Hendrik-Selman voorop: “Huizen inrichten en verhuren is mijn passie. Gasten moeten volledig tevreden zijn, daar ga ik voor!”.

In het Salzburgerland staat het beste vakantiehuis van Oostenrijk

Ardens vakantiehuis blijft kampioen in België

Voor het vijfde jaar op rij sleept vakantiehuis Le 41 een award in de wacht. Huiseigenaar mevrouw Jacquet is enorm dankbaar: "Wij danken alle gasten hartelijk die reeds bij ons zijn verbleven en gasten die nog gaan komen." Mensen roemen voornamelijk het warme welkom, zo schrijft een van de gasten: “Super ontvangst en gelijk gezellig met een lekkere fles bier, jus d’orange en kaasje.” De fijne samenwerking met Belvilla heeft ervoor gezorgd dat de huiseigenaren een tweede huis zijn gaan verhuren, Wood dream. Misschien wel een toekomstige prijswinnaar.

Al vijf jaar als beste vakantiehuis van België bekroond!
 
Soms zijn gasten zelfs zo tevreden, dat ze de huiseigenaar een cadeautje geven bij vertrek. Zoals de gasten van La Linotte, tweede-prijswinnaar Beste Belvilla België.

Beste vakantiehuis in Portugal met privézwembad

Vakantiehuis Villa Laranjeira heeft alles voor de ideale zomervakantie om lekker uit te rusten; een privézwembad, op loopafstand van het strand én uitzicht op zee. Gasten geven een hoge beoordeling en voelen zich zelfs helemaal thuis: “Zelden een vakantiehuis gezien wat al meteen een echt ‘thuis’ gevoel gaf,” aldus een van de gasten.

Plons jij binnenkort in het zwembad van deze villa aan de Algarve?

Beste Belvilla Italië: Toscaanse woning met wijnproeverij

Toscane staat bekend om zijn weelderige wijngaarden. Geen wonder dat de huiseigenaren van vakantiehuis Casetta ook een wijnproeverij geven. “De eigenaren zijn super vriendelijke en geven een wijnproeverij die je echt niet wilt missen”, aldus tevreden gasten.

Heerlijk toch: proeven van al het lekkers van Toscane op je 'eigen' landgoed

Herenhuis in Normandië Beste Belvilla Frankrijk

Een prachtig herenhuis in Normandië met bijpassende naam Villa Normande biedt de perfecte basis om de omgeving te verkennen. De ruime vakantiewoning in de stijl van de streek beschikt over grote kamers en zelfs drie badkamers; lekker praktisch voor een grotere groep. Dat ervaarden deze gasten ook: “We waren met z’n negenen en het was een perfect huis voor ons op een prachtige locatie. We vonden het te gek!!!”

Zwitsers chalet Beste Belvilla in categorie Overig

Het smaakvolle chalet Inchâla ligt in het skigebied Les 4 Vallées en wordt geroemd om zijn panorama-uitzicht. Huiseigenaar Van Delden is blij met de Award “maar het allerfijnste is om van gasten terug te horen dat ze zo’n fijne vakantie hebben gehad in en rondom ons chalet.”
Dat is genieten in dit Zwitserse chalet!
    
Pssssst…. Je kunt van 24 januari t/m 7 februari 2016 ook een verblijf in een van deze Beste Belvilla’s winnen. Houdt de Tophuizenpagina in de gaten.

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken