Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

De beste vakantiehuizen van 2011

Acht toppers van Belvilla gehuldigd

Eindhoven, 2 Februari 2012

Binnen het Belvilla-aanbod van ruim 20.000 vakantiehuizen bevinden zich acht prijswinnaars. Voor de tweede keer heeft de @Leisure Group, moeder van Belvilla, de duizenden vakantiehuizen in eigen portfolio beoordeeld op diverse criteria van gastvrijheid en klantvriendelijkheid. De prijswinnaars van 2011 bevinden zich in acht vooraf gedefinieerde regio’s, verspreid over heel Europa.

Gastvrijheid in unieke vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Belvilla zijn veelal in handen van particuliere eigenaren. Dit maakt ieder vakantiehuis persoonlijk en uniek. De award is in het leven geroepen om vakantiehuiseigenaren nog meer te stimuleren om gastvrijheid voorop te stellen. In de toekenning van de prijs speelt de waardering van gasten een belangrijke rol. De winnende vakantiehuizen van 2011 scoren bijvoorbeeld alle een 9,5 of hoger in de online enquêtebeoordeling. Dit enquêtecijfer geeft websitebezoekers per vakantiehuis een onafhankelijk inzicht in de ervaring van eerdere gasten.

Daarnaast telt de huispresentatie mee, waar een vakantiehuiseigenaar ook invloed op kan uitoefenen als echte kenner. Zo treffen websitebezoekers op Belvilla.nl naast een uitgebreide fotopresentatie per vakantiewoning bijvoorbeeld ook tips van de huiseigenaar. Deze tips kan een huiseigenaar schriftelijk tonen, maar tevens met een icoontje markeren in de locatiekaart van Google Maps die de ligging van ieder individueel vakantiehuis toont. Op deze manier streeft Belvilla naar een optimale, eerlijke weergave van ieder vakantiehuis.

Prijswinnende monumentale boerderij

Een bijzondere prijswinnaar is de monumentale boerderij Hefswal in Groningen. Deze villaboerderij met riant en rijk gedecoreerd voorhuis stamt uit het begin van de 20e eeuw en staat symbool voor de rijkdom van de Groningse boeren in die tijd. Dit opvallende vakantiehuis heeft nog steeds de historische kenmerken en authentieke ornamenten van toen, gecombineerd met het comfort en de luxe van nu. Zo zijn er nog de bedsteden van het vroegere personeel, mozaïeken en glas-in-loodramen. De oude rosmolen, destijds aangedreven door paarden, is zelfs nog intact. Een verwarmd binnenzwembad met terras, een sauna en een jacuzzi maken een verblijf in deze luxe groepswoning compleet.

Voor een overzicht van de top 10 per regio: www.belvilla.nl/tophuizen

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken