Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Brabants vakantiehuis tweede beste van Nederland

Vakantiehuis De Peelrand wint Belvilla Award

Eindhoven, 21 Januari 2016

Het vakantiehuis De Peelrand in het Brabantse Liessel is bekroond met een Belvilla Award. De Peelrand is verkozen tot het tweede beste vakantiehuis van Nederland. Het winnende vakantiehuis, Heide State, staat in Friesland. Zowel de vakantiegangers als de jury roemen de veelzijdigheid van de woning. Voor deze award werden alle ruim 2.400 Nederlandse vakantiehuizen op verschillende punten beoordeeld, waaronder de populariteit van de woning en de gastvriendelijkheid van de huiseigenaar. De gastwaardering voor vakantiehuis De Peelrand is gemiddeld een 8,8.

Regio belangrijk voor vakantiekeuze

Het tweede beste vakantiehuis van Nederland staat in Noord-BrabantDe locatie van het vakantiehuis speelde een grote rol bij de waardering van de winnende vakantiehuizen. Bij de Peelrand noemen vele gasten de prachtige natuurgebieden Malpie en het Leenderbos of Groote Heide, met vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, maar ook de steden binnen handbereik, zoals Deurne. Één van de gasten zei het volgende: “Mogelijkheden te over voor uitstapjes. Bos dichtbij, heerlijk gewandeld en gefietst. Mooi gelegen aan de rand van het dorp.”

Noord-Brabant populaire vakantieregio

Cijfers van het CBS tonen aan dat Noord-Brabant één van de favoriete bestemmingen is voor een binnenlandse vakantie, met name voor korte vakanties. Belvilla biedt in Noord-Brabant bijna 180 vakantiehuizen aan, zo’n 7% van het totale Nederlandse aanbod. Het aantal boekingen op Brabantse vakantiehuizen groeit gestaag. In 2015 is het aantal boekingen zelfs met 26% gestegen ten opzichte van 2014.

Noord-Brabant steeds populairder bij Nederlandse vakantieganger

Over de awards

Ieder jaar reikt Belvilla prijzen uit aan eigenaren van vakantiehuizen met veel ingevulde enquêtes, een hoog enquêtecijfer, leuke tips van de eigenaar en een goede huispresentatie in woord en beeld. Deze awards onderstrepen de boodschap van de marktleider in vakantiehuizen: “Je wordt niet zomaar een Belvilla” en stimuleren vakantiehuiseigenaren nog meer om hun woning steeds verder te optimaliseren. Meer informatie over de awards: www.belvilla.nl/tophuizen.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken