Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Boekingsgroei in dubbele cijfers: +63% op Spanje

500 nieuwe vakantiehuizen bij Belvilla

Eindhoven, 7 Maart 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft het aanbod in populaire vakantieregio’s sterk uitgebreid om beter tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van consumenten. De marktleider in vakantiehuizenverhuur heeft met name extra vakantiehuizen toegevoegd in Nederland, Italië en Spanje.

Boekingsgroei in dubbele cijfers

Eylard Wurpel, Marketing Manager Belvilla, licht toe: “In vergelijking met de boekingen vorig jaar zien we groei in dubbele cijfers. Dit jaar resulteert dat tot nu toe in +25% meer boekingen op Italiaanse vakantiehuizen, +35% boekingsgroei op Nederlandse vakantiehuizen en zelfs +63% op Spaanse woningen. Reden voor ons om in te zetten op een vergroting van aanbod en zo nog beter te beantwoorden aan de vakantiewensen. Steeds meer vakantiegangers blijken de privacy en vrijheid van een vakantiehuis te waarderen. Hierbij speelt vermoedelijk ook mee dat mensen neigen naar stabiele bestemmingen waar ze zich veilig voelen.”

Top 5 zomerbestemmingen Nederlanders

De uitbreidingslanden Nederland en Italië staan in de top 5 van meest populaire bestemmingen voor deze zomer. Bijna één op de vijf zomerboekingen van Nederlanders is voor een vakantie in eigen land. Spanje is één van de grootste groeiers.

Driekwart meer boekingen voor Noord-Holland

Het resort Sea Lodges Bloemendaal is nieuw en exlusief in het Belvilla-aanbodDe Nederlandse kust is een populaire bestemming en de regio Noord-Holland groeit enorm in populariteit. Belvilla ziet in 2016 al driekwart meer boekingen voor deze provincie. Nieuw en exclusief in het Belvilla-aanbod is het resort Sea Lodges Bloemendaal met totaal 113 vakantiehuizen in de Noord-Hollandse duinen. Vanaf mei kunnen hier de eerste gasten verblijven. Het autoluwe vakantiepark ligt op slechts honderd meter van zee, tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee. Het duinpark biedt kustwoningen aan voor vier en voor zes personen. Ze variëren in comfortniveau van drie tot vier sterren en wekken door een passende inrichting ook binnen de strandsfeer op. Eén type heeft bovendien aanpassingen voor mensen met een mobiele beperking.

Toscane en Umbrië sterk groeiend

In het nieuwe Italiaanse aanbod veel huizen op een agriturismo in sterk groeiend Toscane en UmbriëTen opzichte van vorig jaar ziet Belvilla een boekingsgroei van +35% op Toscane en +50% op Umbrië. De ruim tweehonderd nieuwe Italiaanse vakantiehuizen bevinden zich grotendeels op een landgoed in Toscane, Umbrië, Lazio/Rome en Sicilië. Omringd door druivenranken en olijfgaarden laat een agriturismo haar gasten vaak letterlijk proeven van het lekkers van het land. Veel Nederlanders waarderen deze vorm van vakantie vieren, wat reden was voor Belvilla om het aanbod van vakantiehuizen op een agriturismo uit te breiden.

Verdriedubbeling boekingen Costa Brava

De 120 nieuwe vakantiehuizen in Spanje zijn veelal luxe villa’s en finca’s – Spaanse landhuizen – aan de Costa Brava, in de Zuid-Spaanse regio Andalusië en op de eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Belvilla ziet al een verdriedubbeling van boekingsgroei aan de Costa Brava en verwacht met het nieuwe aanbod ook in de andere regio’s nu beter tegemoet te komen aan de vakantiewensen.

De uitbreiding in Spanje bevindt zich onder meer aan de Costa Brava en op Ibiza

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2023 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken