Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Beste vakantiehuis van Nederland staat in Friesland

Woonboerderij Heide State wint Belvilla Award 2015

Eindhoven, 21 Januari 2016

Woonboerderij Heide State in het Friese Noardburgum heeft de Belvilla Award 2015 gewonnen. Zowel de vakantiegangers als de jury roemen de veelzijdigheid van de woning. Voor deze award werden alle ruim 2.400 Nederlandse vakantiehuizen op verschillende punten beoordeeld, waaronder de populariteit van de woning en gastvriendelijkheid van de huiseigenaar. De gastwaardering voor het winnende vakantiehuis is gemiddeld een 8,5.

Regio belangrijk voor vakantiekeuze

Het beste vakantiehuis van Nederland staat in FrieslandNaast het warme ontvangst en de faciliteiten zoals een hottub, speelde de locatie van het vakantiehuis een grote rol bij de waardering van Heide State. Zo noemden verschillende gasten van het huis de mogelijkheid om Dokkum te bezoeken en langs de Friese meren te gaan, of zelfs naar Schiermonnikoog. De jury beaamt de rol van de regio: “We zien dat de locatie sterk medebepalend is bij de keus voor een specifiek vakantiehuis.” Mevrouw Kinderman, huiseigenaar Heide State, reageert: “Wij zijn enorm trots dat wij onze gasten een zorgeloze vakantie mogen laten beleven én deze prachtige titel mogen ontvangen.”

Stijgende populariteit voor Friesland als vakantieregio

Cijfers van het CBS tonen bij Nederlandse vakantiegangers een groei voor bestemming Friesland in 2013 en 2014. Belvilla biedt in Friesland ruim 200 vakantiehuizen aan, bijna 10% van het totale Nederlandse aanbod. In 2015 is het aantal boekingen met meer dan 8% gestegen ten opzichte van 2014. Het jaar 2014 toonde zelfs een stijging van bijna 20% ten opzichte van 2013.

Steeds meer Nederlanders boeken een vakantiehuis in Friesland

Over de awards

Ieder jaar reikt Belvilla prijzen uit aan eigenaren van vakantiehuizen met veel ingevulde enquêtes, een hoog enquêtecijfer, leuke tips van de eigenaar en een goede huispresentatie in woord en beeld. Deze awards onderstrepen de boodschap van de marktleider in vakantiehuizen: “Je wordt niet zomaar een Belvilla” en stimuleren vakantiehuiseigenaren nog meer om hun woning steeds verder te optimaliseren. Meer informatie over de awards: www.belvilla.nl/tophuizen.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken