Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla ziet groeiende wens naar authenticiteit op Ibiza

Forse uitbreiding van vakantiehuizen

Eindhoven, 27 Januari 2012

Met een forse uitbreiding van circa 75 nieuwe vakantiehuizen op Ibiza verwacht Belvilla tegemoet te komen aan de groeiende wens om een authentieke vakantie te vieren op dit populaire Spaanse eiland. Alhoewel Ibiza voor velen de naam van feesteiland heeft, biedt deze bestemming ook volop mogelijkheden voor gezinnen, rustzoekers en liefhebbers van natuur en couleur locale.

Diversiteit aan vakantiehuizen

De villa’s en finca’s die Belvilla aanbiedt, liggen verspreid over heel Ibiza, met een concentratie in het zuidwesten en het noordoosten. Het aanbod bestaat uit comfortabele tot zeer luxe vakantiewoningen, variërend in grootte van twee tot zestien personen. Bijna alle huizen beschikken over een (privé)zwembad. Circa een kwart van de vakantiehuizen op Ibiza behoort tot de recent gelanceerde Belvilla Elite Collection, een strikte selectie van luxe, perfect afgewerkte vakantiehuizen, veelal met extra services, zoals een kok of babysit. Belvilla verwacht het aanbod op Ibiza in de loop van 2012 nog verder uit te breiden naar ruim 100 vakantiehuizen.

Groeiende wens naar karakteristieke vakantiehuizen

Om in de groeiende wens naar karakteristieke vakantiehuizen te voorzien, heeft Belvilla het totale aanbod uitgebreid met +20% ten opzichte van vorig jaar. Naast de forse uitbreiding op Ibiza is het Belvilla-aanbod eveneens gegroeid in Spanje als geheel (+26%). De populariteit van Zuid-Europa toont zich tevens in een groeiend aanbod in Portugal (+60%) en Italië (+42%). De groei in Portugal zit voornamelijk aan de Algarve. Daarnaast biedt Belvilla nu ook woningen aan op bloemeneiland Madeira. De Italiaanse groei is vooral te vinden in Toscane, het Italiaanse Merengebied, Sicilië en Ligurië. Ook het Belvilla-aanbod in de Belgische Ardennen (+23%) en Oostenrijk (+10%) nam toe.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2023 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken