Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla zet vakantiehuizen in als slim alternatief voor conferentieoord

Business Belvilla’s voor zakelijke bijeenkomsten

Eindhoven, 26 Mei 2010

Meerdaagse strategie- en teambuildingsessies – in bedrijfsjargon ook wel ‘heisessies’ genaamd – vinden traditioneel plaatst in (vaak dure) conferentieoorden. Nu veel bedrijven de broekriem aantrekken, groeit echter de vraag naar zakelijke verblijfsmogelijkheden in een inspirerende omgeving tegen een aantrekkelijke prijs. Vakantiehuizenspecialist Belvilla speelt in op deze ontwikkeling en is er van overtuigd dat het verblijf in een kasteel, een oude pastorie of een volledig gerenoveerde hoeve bijdraagt aan een ongedwongen en comfortabele werksfeer. Daarom biedt zij nu Business Belvilla’s; een bijzondere selectie representatieve vakantiehuizen geschikt voor zakelijke sessies.

De Business Belvilla’s zijn zonder uitzondering fraai gelegen en gevestigd in de buurt van verschillende sport- en ontspanningsactiviteiten. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt om een zakelijke sessie te verrijken met activiteiten in het kader van teambuilding. Ook heeft de huiselijke setting  van het verblijfsoord vaak een inspirerend effect. Volgens Belvilla-directeur Hedwig Wassing is de markt nu rijp voor dit nieuwe aanbod. “We merken dat bepaalde vakantiehuizen nu ook door bedrijven worden gehuurd. Er is vraag naar vergaderruimte met iets extra’s en onze huizen bieden precies dat. Met name de ongedwongen vakantiesetting blijkt de teamspirit sterk te bevorderen.” 

Volledig gefaciliteerd

Belvilla start met een 75-tal speciaal geselecteerde huizen in Nederland, België (Vlaanderen en Ardennen) en Duitsland. Het gaat om huizen met veel comfort, goed uitgeruste keuken en voldoende slaap- en badkamers, die alle een geschikte ruimte bieden om te vergaderen. Afhankelijk van de locatie biedt het huis ook een separate vergaderruimte, draadloos internet, een beamer of presentatieschermen. De basisvoorzieningen kunnen in overleg worden uitgebreid met aanvullende diensten zoals catering en activiteiten. De huizen zijn zo geselecteerd dat ze voldoende privacy bieden voor teams van 4 tot 50 personen, met soms tot wel 22 slaapkamers in een huis.

 “Op dit moment zoeken veel bedrijven naar locaties voor hun najaarsmeetings en daarom hebben we besloten om Business Belvilla’s nu te lanceren”, aldus Wassing. Vanaf nu zijn de Belvilla’s voor zakelijk gebruik te boeken via de website www.belvilla.nl/vergaderlocatie. Daarbij kan eenvoudig gezocht worden op zowel locatie als voorkeursfaciliteiten en bijvoorbeeld aantal slaapkamers.

Fotobijschrift: ‘Een heisessie in een kasteel, een chalet of op een landgoed. Ongedwongen en inspirerend, een huiselijke setting met zakelijke faciliteiten. Business Belvilla’s: huizen met vergaderruimtes, internet, voldoende privacy en uitermate geschikt voor teambuildinguitjes in de omgeving. Belvilla speelt hiermee in op de groeiende vraag naar zakelijke verblijfsmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.’

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken