Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla wint Zoover Award 2016

Populairste aanbieder vakantiehuizen

Eindhoven, 22 April 2016

Consumenten hebben Belvilla uitgeroepen tot populairste aanbieder vakantiehuizenConsumenten hebben Belvilla uitgeroepen tot populairste aanbieder vakantiehuizen en daarmee hebben we een Zoover Award 2016 in de wacht gesleept! De Zoover Awards worden gezien als dé consumentenprijs in de reisbranche. Geweldig dus om deze prijs te winnen.

Derde keer op rij

Het is de derde keer dat Belvilla een Zoover Award wint. Bij de Zoover Awards 2015 wonnen we eveneens als de populairste vakantiehuisaanbieder. Het jaar daarvoor mochten we de Zoover Award 2014 voor beste aanbieder vakantiehuizen in ontvangst nemen. Dat consumenten dit jaar weer het meest op Belvilla hebben gestemd, zien we als een bevestiging dat we op de goede weg zitten. Dank u wel als u één van de stemmers bent!

Geweldig om de Zoover Award 2016 te winnen!

Service hoog in het vaandel

De Zoover Awards zijn voor het eerst uitgereikt in 2009. Ze zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan reisorganisatie die service hoog in het vaandel hebben. In totaal telde de Zoover Awards dit jaar elf categorieën met in iedere categorie een award voor de 'beste' (hoogste beoordeling) en een prijs voor de 'populairste' (meeste stemmen). Zes weken lang konden consumenten hun stem uitbrengen.

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken