Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla verdubbelt aanbod op Mallorca

Groeiende behoefte aan vakantiehuizen op de Balearen

Eindhoven, 26 Mei 2014

Vakantiehuizenspecialist Belvilla verdubbelt het aanbod op het Spaanse eiland Mallorca naar bijna negentig vakantiehuizen. Deze toename komt voort uit de groeiende internationale behoefte aan vakantiehuizen op het grootste eiland van de Balearen. Bij Belvilla boeken vooral Nederlandse (49%) en Duitse (32%) vakantiegangers een vakantiehuis op Mallorca.

Focus op het authentieke noorden en binnenland

Belvilla richt zich qua aanbod op het authentieke noorden en binnenland van Mallorca. Dit gedeelte van het eiland kenmerkt zich door pittoreske (vissers)dorpjes, mooie natuur en prachtige baaien met kristalhelder zeewater plus heerlijke zandstranden. Waar je in de drukke hoofdstad Palma de Mallorca vooral hoogbouw aantreft, zie je in het noorden en het binnenland juist veel laagbouw. De vakantiehuizen van Belvilla zijn dan ook grotendeels vrijstaand, zoals villa’s, landhuizen en boerderijen, waarvan de meeste beschikken over een zwembad en wifi. Belvilla richt zich met dit aanbod op gezinnen en kleine groepen, zoals een reisgezelschap van drie generaties of meerdere samen reizende gezinnen. De vakantiehuizen op Mallorca hebben over het algemeen een prettig comfortniveau van drie à vier sterren.

Voldoende beschikbaarheid voor de zomer

Belvilla verwacht de komende tijd het aanbod verder uit te breiden. De eerste stap is gezet met vakantiehuizen die voor aanstaande zomer nog voldoende beschikbaarheid bieden. Meerdere low cost airlines vliegen op Mallorca, wat het eiland vanaf diverse luchthavens een goede en betaalbare bereikbaarheid geeft. Belvilla biedt ook vakantiehuizen aan op andere eilanden van de Balearen, vooral op het populaire Ibiza met tachtig vakantiehuizen.

Belvilla vakantiehuizen op Mallorca: www.belvilla.nl/vakantiehuis-mallorca-spanje
 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken