Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla kiest voor tech op hoogste niveau

CTO Bret Kelly benoemd tot Managing Director Belvilla

Eindhoven, 25 Januari 2017

Vakantiehuizenexpert Belvilla, onderdeel van de @Leisure Group, heeft Bret Kelly benoemd tot Managing Director. Sinds 2013 is Kelly werkzaam voor de holding als Chief Technology Officer, waar hij onder meer een belangrijke bijdrage leverde aan de acquisitie van diverse bedrijven en de integratie hiervan binnen de groep. Zijn nieuwe rol als Managing Director onderstreept de visie van Belvilla dat techniek en online dienstverlening een essentiële rol spelen in het bieden van de beste klantervaring.

 

Tobias Wann, CEO van de @Leisure Group: “We geloven in de kracht van een sterke klantenservice die wordt gecombineerd met de juiste technische oplossingen. Ik heb Bret leren kennen als iemand met een groot hart voor onze klanten. Op technologisch vlak heeft hij ons naar een hoger niveau gebracht, waardoor we onze gasten, huiseigenaren en partners nog beter bedienen. Ik twijfel er geen moment aan dat we met hem aan de Belvilla-leiding onze internationale groeiambities waar kunnen maken.”

 

Hoge kwaliteit en gemak

Belvilla maakt de laatste jaren een sterke ontwikkeling door met onder meer een boekingsgroei in dubbele cijfers. De vakantiehuizenspecialist is hard op weg om zijn leidende positie in de Benelux ook in te nemen in Europa. Komend jaar wil Belvilla nog meer mensen mooie vakantiemomenten laten beleven. Bret Kelly: “Wij bieden hoge kwaliteit en gemak aan al onze klanten. Onze vakantiehuiseigenaren stellen een kostbaar bezit beschikbaar – hun vakantiehuis – en verwachten van ons dat wij hier zorgvuldig mee omgaan en dat wij zekerheid en goede inkomsten bieden. Aan de andere kant vertrouwen gasten ons hun belangrijkste dagen van het jaar toe, namelijk de vakantie. Die vakantieverwachtingen willen wij niet alleen waarmaken, maar het liefst ook overtreffen. Belvilla-blijdschap, dat is ons doel.”

Twaalf jaar CTO-ervaring

Bret Kelly startte zijn loopbaan in Silicon Valley en emigreerde in 2005 naar Nederland. Sindsdien zat hij in het managementteam van zeer succesvolle online organisaties, zoals eBay, Marktplaats en VNU (bekend van onder andere NationaleVacatureBank.nl en Intermediair.nl). Vanaf 2013 is hij werkzaam als CTO bij de @Leisure Group, een functie die hij de komende tijd ad interim blijft vervullen.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken