Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla kiest voor tech op hoogste niveau

CTO Bret Kelly benoemd tot Managing Director Belvilla

Eindhoven, 25 januari 2017

Vakantiehuizenexpert Belvilla, onderdeel van de @Leisure Group, heeft Bret Kelly benoemd tot Managing Director. Sinds 2013 is Kelly werkzaam voor de holding als Chief Technology Officer, waar hij onder meer een belangrijke bijdrage leverde aan de acquisitie van diverse bedrijven en de integratie hiervan binnen de groep. Zijn nieuwe rol als Managing Director onderstreept de visie van Belvilla dat techniek en online dienstverlening een essentiële rol spelen in het bieden van de beste klantervaring.

 

Tobias Wann, CEO van de @Leisure Group: “We geloven in de kracht van een sterke klantenservice die wordt gecombineerd met de juiste technische oplossingen. Ik heb Bret leren kennen als iemand met een groot hart voor onze klanten. Op technologisch vlak heeft hij ons naar een hoger niveau gebracht, waardoor we onze gasten, huiseigenaren en partners nog beter bedienen. Ik twijfel er geen moment aan dat we met hem aan de Belvilla-leiding onze internationale groeiambities waar kunnen maken.”

 

Hoge kwaliteit en gemak

Belvilla maakt de laatste jaren een sterke ontwikkeling door met onder meer een boekingsgroei in dubbele cijfers. De vakantiehuizenspecialist is hard op weg om zijn leidende positie in de Benelux ook in te nemen in Europa. Komend jaar wil Belvilla nog meer mensen mooie vakantiemomenten laten beleven. Bret Kelly: “Wij bieden hoge kwaliteit en gemak aan al onze klanten. Onze vakantiehuiseigenaren stellen een kostbaar bezit beschikbaar – hun vakantiehuis – en verwachten van ons dat wij hier zorgvuldig mee omgaan en dat wij zekerheid en goede inkomsten bieden. Aan de andere kant vertrouwen gasten ons hun belangrijkste dagen van het jaar toe, namelijk de vakantie. Die vakantieverwachtingen willen wij niet alleen waarmaken, maar het liefst ook overtreffen. Belvilla-blijdschap, dat is ons doel.”

Twaalf jaar CTO-ervaring

Bret Kelly startte zijn loopbaan in Silicon Valley en emigreerde in 2005 naar Nederland. Sindsdien zat hij in het managementteam van zeer succesvolle online organisaties, zoals eBay, Marktplaats en VNU (bekend van onder andere NationaleVacatureBank.nl en Intermediair.nl). Vanaf 2013 is hij werkzaam als CTO bij de @Leisure Group, een functie die hij de komende tijd ad interim blijft vervullen.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2017 bijna 5,4 miljoen overnachtingen in ruim 20.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van OYO Vacation Homes.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: [email protected]

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2020 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken