Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla kanshebber Thuiswinkel Award

Beste online reisorganisatie van Nederland?

Eindhoven, 11 Maart 2016

Op 24 maart worden de winnaars van de Thuiswinkel Awards bekend gemaakt. Per categorie zijn alleen de drie webwinkels met de hoogste score genomineerd. Met onze nominatie is Belvilla dus één van de drie beste online reisorganisaties. Geweldig dat wij deze waardering en erkenning ontvangen!

Door consumenten gekozen

Nominatie Thuiswinkel Awards Belvilla, erkenning en waardering van consumentenDe consument bepaalde in de inmiddels gesloten stemronde wie in aanmerking komt voor een nominatie. Dat gebeurde enerzijds via de website van de Thuiswinkel Awards en anderzijds vanuit het GfK-consumentenpanel. GfK berekent nu het eindcijfer van de beoordelingen en uiteindelijk wint de online reisorganisatie met de hoogste score.

Thuiswinkel Awards

Dit jaar is het de vijftiende keer dat de Thuiswinkel Awards worden uitgereikt. De prijs is bedoeld voor de e-commerce-bedrijven die als beste scoren in hun vakgebied of categorie.

Noot van de redactie: Inmiddels zijn de awards uitgereikt. Belvilla wist de tweede plaats te veroveren, net achter de nummer 1.

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken