Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla introduceert Elite Collection

Vakantiehuizen van topniveau

Eindhoven, 23 Januari 2012

Speciaal voor de liefhebbers van luxe en privacy heeft Belvilla, specialist in vakantiehuizen, de Elite Collection samengesteld. Deze zeer strikte selectie van superluxe vakantiewoningen bevat enkel vijf sterren woningen met zeer uitgebreide faciliteiten en een perfecte afwerking.

Kwaliteit en service voorop

De luxe vakantievilla’s, uitzonderlijke chalets en exclusieve landhuizen en kastelen in de Elite Collection bevinden zich in de Belgische Ardennen, Vlaanderen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Tsjechië. Deze tophuizen variëren in grootte van 2 tot 32 personen en beschikken veelal over een privézwembad, jacuzzi of sauna, bij voorkeur aangevuld met extra diensten als een babysitter of kok. Op Ibiza worden Belvilla Elite-gasten bijvoorbeeld ontvangen op de luchthaven, kan een auto geregeld worden, evenals een massage aan de rand van het privézwembad. Kwaliteit en service staan zeer hoog in het vaandel.

Ultiem vakantievieren in luxe

Belvilla heeft de Elite Collection samengesteld om nog beter tegemoet te komen aan de wens van ultiem vakantievieren in luxe, het hele jaar door. Aan de Portugese Algarve biedt de vakantiehuizenspecialist gerenoveerde quinta’s die gasten laten genieten van luxe, sfeervolle dorpen, mooie stranden en prachtige golfbanen. Sommige villa’s beschikken over een eigen putting green, zoals Villa Mattaluka. En in de Dordogne staat zelfs een kasteel met privégolfbaan. De komende maanden verwacht de vakantiehuizenspecialist dit selecte aanbod verder uit te breiden.

Belvilla Elite Collection: www.belvilla.nl/elite-collection

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken