Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla in tropische sferen met Antillen als nieuwe bestemming

Ruim 100 nieuwe vakantiehuizen op Curaçao en Bonaire

Eindhoven, 5 Juli 2016

Met de toevoeging van 110 woningen op de Antilliaanse eilanden Bonaire en Curaçao breidt vakantiehuizenexpert Belvilla voor het eerst uit in het Caraïbisch gebied. De populariteit van vakantiehuizen op deze tropische vakantiebestemming maken het voor Belvilla een logische stap om Bonaire en Curaçao toe te voegen aan het aanbod.

Vakantiehuizenexpert Belvilla start met 110 vakantiehuizen op de Antillen

Tegemoetkoming aan vakantiewensen

Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer BelvillaDat de Antillen een populaire vakantiebestemming zijn, bewijst het feit dat alleen Curaçao jaarlijks al zo’n 150.000 Nederlanders verwelkomt, een derde van het totaal aantal Curaçao-bezoekers. Bovendien boekt één op de vier Europese bezoekers van het eiland een vakantiehuis. “Die optelsom hebben wij snel gemaakt. Als mensen in een vakantiehuis op de Antillen willen chillen, dan zorgen wij daarvoor!”, aldus Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla.

Antilliaanse vakantietoppers

Het nieuwe aanbod op de Benedenwindse Eilanden past qua diversiteit en sfeer goed binnen het Belvilla-portfolio.

Ingericht door Nederlandse designers

Ook Nederlandse designers laten zich zien op de eilanden. Eric Kusters, Jan des Bouvrie en Piet Boon hebben het interieur ontworpen van diverse Antilliaanse woningen, die Belvilla nu aanbiedt. “Vakantiegangers hechten steeds meer waarde aan het totale plaatje. Naast een goede ligging en comfortniveau, vinden ze de sfeer in een vakantiehuis belangrijk.”, geeft Eylard Wurpel aan.

Eric Kusters, Jan des Bouvrie en Piet Boon ontwierpen het interieur van diverse Antilliaanse huizen

Curaçao: kleurrijk, strand en duiken

Met Willemstad als kleurrijke hoofdstad, meer dan dertig verschillende stranden en prachtige duikspots, is Curaçao een favoriete vakantiebestemming voor velen. De 78 vakantiehuizen van Belvilla liggen verspreid over het eiland, onder meer bij hotspots Jan Thiel, Willemstad en Spaanse Water. De woningen hebben veelal vier of vijf sterren.

Belvilla biedt ook kleurrijke vakantiehuizen in Willemstad

Bonaire: natuur en watersport

Dat er op het hele eiland slechts één stoplicht staat, is het beste bewijs van de ontspannen sfeer op Bonaire. De 32 Belvilla-vakantiehuizen op Bonaire bevinden zich in en rond Kralendijk, de hoofdstad van het eiland. Bonaire is vooral interessant voor actieve natuurliefhebbers die genieten van rust.

De vakantiehuizen op Bonaire liggen in of bij Kralendijk

Meer informatie

Vakantiehuizen op Curaçao: www.belvilla.nl/vakantiehuis-curacao
Vakantiehuizen op Bonaire: www.belvilla.nl/vakantiehuis-bonaire

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken