Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla helpt in de strijd tegen het Corona virus

Huiseigenaren stellen hun vakantiehuizen beschikbaar

Amsterdam, 7 April 2020

Belvilla, onderdeel van OYO Vacation Homes en specialist op het gebied van vakantiehuizen, heeft haar huiseigenaren gevraagd hun huizen ter beschikking te stellen voor ziekenhuispersoneel, mensen die in quarantaine geplaatst worden en anderen die in tijden van de coronacrisis leefruimte nodig hebben. Veel huiseigenaren hebben zich gemeld en inmiddels zijn er honderden vakantiehuizen verspreid over Europa beschikbaar ter hulp in deze moeilijke tijd.

Omdat het verhuren van vakantiehuizen voor toeristische doeleinden op dit moment bijna nergens toegestaan is heeft Belvilla besloten haar netwerk van huiseigenaren te benaderen of zij hun huis beschikbaar willen stellen voor zorgdoeleinden. Hier is heel positief op gereageerd en veel huiseigenaren geven aan dat ze de moedige mensen in deze strijd, die ervoor zorgen dat deze bijzondere crisis bestreden wordt, willen helpen. Positieve reacties van huiseigenaren blijven binnenstromen.

De druk op de zorg is momenteel extreem hoog en de vraag naar meer ruimte voor de zorg neemt toe om zo de last van het reizen tussen wonen en werken te minimaliseren. Daarnaast is het schrijnend voor mensen die niet meer naar hun thuisland kunnen reizen vanwege de nieuwe regels die overal nu gelden. Belvilla en haar huiseigenaren helpen graag daar waar zij kunnen in deze moeilijke tijden. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa zoekt Belvilla de samenwerking met officiële instanties die de hulpvragen in hun land registreren.  Samen met hen kunnen we vraag en aanbod koppelen en zo de hulp bieden die nodig is.

Instanties die gebruik willen maken van het aanbod kunnen zich melden via care@belvilla.com Hierna wordt gekeken of we vraag en aanbod kunnen matchen en kan de hulp starten.

Voordelen van een vakantiehuis

Vakantiehuizen zijn, net als je eigen thuisadres, van alle gemakken voorzien. In de meeste huizen is er wifi aanwezig, heb je de ruimte en kun je tot rust komen. De vakantiehuizen liggen vaak in bosrijke gebieden en wat meer afgelegen, niet midden in het stadscentrum. Zeker in deze periode, waarbij het advies is om zoveel mogelijk binnen te blijven of afstand te bewaren, kunnen wij het ons voorstellen dat zorgpersoneel en getroffenen graag in een huiselijke omgeving verblijven.

Belvilla communiceert op social media met #byyourside ten tijde van de coronacrisis. Anderen gebruiken deze hashtag ook. Volg de hashtag om te zien wat er voor elkaar gedaan wordt om elkaar te helpen en te steunen of gebruik hem zelf ook.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning.

Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakte van 2007 tot 2019 deel uit van de @Leisure Group en sinds 2019 van OYO Vacation Homes.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met:

Belvilla
Hanita van der Meer
hanita.vandermeer@belvilla.com | 0651549171

PR Bureau Coopr
Rachèl de Koning
rachel@coopr.nl | 0627410997

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2023 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken