Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla genomineerd voor Zoover Awards

Kanshebber in categorie vakantiehuizen

Eindhoven, 7 Maart 2016

De Zoover Awards 2016 komen er weer aan. Belvilla is genomineerd als kanshebber in de categorie vakantiehuizen. Gun jij ons deze prijs? Breng dan je stem uit op Belvilla en maak daarmee zelf kans op één van de vakantiepakketten ter waarde van €300.

Beste en populairste aanbieder vakantiehuizen

Ook dit jaar worden in iedere categorie twee prijzen uitgereikt. Degene met de meeste stemmen wint de Zoover Award voor de populairste aanbieder en degene met de hoogste score krijgt de prijs voor beste aanbieder. Beide prijzen hebben we al eens gewonnen. En wat zouden we ook dit jaar graag een award mee naar kantoor nemen!

Net als in 2014, mochten we ook in 2015 een Zoover Award in ontvangst nemen

Zorgeloos genieten van vakantie of weekendje weg

Met al onze collega's willen we je zorgeloos laten genieten van je vakantie of weekendje weg bij Belvilla. Voor ons zijn prijzen zoals deze een bevestiging dat jullie als consument waarderen wat wij doen. Vorige maand mochten we nog een Vakantie Award in ontvangst nemen. Erg mooi daarbij waren de vele positieve reviews die tot dit resultaat leidden. Consumenten gaven aan dat ze onze service waarderen, onze communicatie duidelijk vinden en van mening zijn dat we uitstekende vakantiehuizen aanbieden. Dit is voor ons een stimulans om op deze weg door te gaan en onze kwaliteit verder te optimaliseren.

Stemmen op Belvilla voor de Zoover Awards kan nog tot en met woensdag 23 maart: www.zooverawards.nl/belvilla.

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken