Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla breidt uit met ruim 2.000 nieuwe vakantiehuizen

Veel kusthuizen en groepswoningen

Eindhoven, 16 Oktober 2015

Vandaag is het officieel bekend gemaakt: we breiden ons Belvilla-aanbod uit met ruim 2.000 vakantiehuizen. Deze komen van onze nieuwe zusjes Aan Zee en VillaXL. De @Leisure Group, waar ook Belvilla onderdeel van is, heeft deze twee vakantiehuisaanbieders overgenomen. Ze hebben een sterke focus op vakantiehuizen aan de Nederlandse kust en groepswoningen, die je binnenkort dus ook kan huren via Belvilla. We houden je op de hoogte!

Belvilla bereidt uit met ruim 2.000 vakantiehuizen, waaronder veel woningen aan zee

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken