Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla breidt fors uit aan de Costa Blanca

Tachtig nieuwe vakantiehuizen in Zuidoost-Spanje

Eindhoven, 16 Juni 2015

Met een uitbreiding van tachtig nieuwe vakantiehuizen (+57%) aan de Spaanse Costa Blanca weet Belvilla de vakantiekeuze in deze regio sterk te vergroten. De toevoeging brengt het Costa-Blanca-aanbod van de vakantiehuizenexpert op ruim 220 woningen op een totaal van ruim 1.400 Spaanse vakantiehuizen. Reden van deze uitbreiding is de populariteit van de Zuidoost-Spaanse regio als vakantiebestemming.

Van finca tot villa

Het aanbod van Belvilla aan de Costa Blanca varieert van landelijke finca’s tot kustappartementen, golfwoningen en luxe villa’s met zwembad. De nieuw toegevoegde woningen kenmerken zich vooral door een authentiek Spaanse uitstraling in regiotypische dorpjes op maximaal twintig minuten rijden van het strand.Belvilla breidt fors uit met 80 nieuwe vakantiehuizen aan de Costa Blanca (+57%)

Costa Blanca populair bij Nederlanders

Spanje staat al jaren in de top vijf van meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Cijfers van Belvilla tonen aan dat één op de zes Nederlandse Spanjegangers naar de Costa Blanca afreist. Dit maakt de Costa Blanca na de Costa del Sol de populairste Spaanse regio. Deze populariteit komt mede voort uit de witte zandstranden waar deze kust zijn naam aan ontleent. Het binnenland kent juist authentieke dorpjes en boomgaarden, terwijl de vele golfbanen een golfershart sneller laten slaan. De steden Alicante en Valencia zijn eveneens trekpleisters van de regio. Bovendien kent de Costa Blanca een zeer aangenaam klimaat, waardoor de regio ook in de winter vakantiegangers trekt. Belvilla biedt derhalve de mogelijkheid om te overwinteren in een vakantiehuis.

De Costa Blanca is één van de populairste vakantieregio's in Spanje

Belvilla aan de Costa Blanca: www.belvilla.nl/vakantiehuis-costa-blanca-spanje

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken