Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla beste aanbieder vakantieparken?

Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar - Vakantieparken XL

Eindhoven, 6 December 2016

Belvilla is genomineerd als Kids Vakantieaanbieder van het JaarWist u dat Belvilla ook een heleboel vakantieparken aanbiedt? Onder andere gezinnen kunnen op een park een toptijd hebben. Mede daarom heeft de vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards ons genomineerd in de categorie Vakantieparken XL. Juist niet omdat onze parken zo groot zijn, maar vanwege de grote diversiteit in ons aanbod.

Stem ook en maak kans op een prijs

Kidsidool Tim Douwsma presenteert de awardshowUit ruim negentig inschrijvingen heeft de vakjury in elke categorie drie nominaties toegekend. Nu is het aan het publiek om te bepalen wie de winnaars worden. Vindt u ook dat Belvilla moet winnen? Voor 5 januari 2017 kunt u stemmen via de Kids Enquête. Met uw stem maakt u kans op een PS4, entreetickets voor pretparken, spelletjes en nog veel meer! Tijdens de Vakantiebeurs, op woensdag 11 januari, reikt het populaire kidsidool Tim Douwsma de prijzen uit. Hem kent u waarschijnlijk wel van tv, als zanger, acteur en presentator.

 

Waarom is Belvilla genomineerd als beste aanbieder van vakantieparken?

Frank Oostdam (directeur ANVR), Jan Lokhoff (uitgever Lokhoff.nl) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids) vormen samen de vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017. Zij keken bij de nominaties onder meer naar de manier waarop Belvilla inspeelt op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Ze letten bijvoorbeeld op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep en de mate waarin het verblijf is gethematiseerd. Ook nam de jury de recensies van het reisaanbod mee en de mate waarin duurzaamheid een rol speelt.

Vakantiepark voor gezinnen

Wat maakt een vakantiepark nu zo leuk voor gezinnen? Veel vakantieparken hebben een zwembad en speeltuin, wat kinderen natuurlijk helemaal super vinden. Bijkomend voordeel van een park is dat er grote kans is op speelkameraadjes. Zoveel parken, zoveel variëteit in activiteiten. Diverse vakantieparken bij Belvilla bieden een animatieprogramma, waarbij kinderen bijvoorbeeld sportief bezig zijn, creatief en/of culinair worden uitgedaagd of op ontdekking gaan in de omgeving.

Persoonlijke sfeer met veel faciliteiten

Over het algemeen zijn de vakantieparken van Belvilla relatief klein en authentiek, waardoor u het voordeel van de faciliteiten en aanwezigheid van andere vakantiegangers combineert met een persoonlijke sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een woning op een kasteellandgoed, een Italiaanse agriturismo of in een Oostenrijks Alpendorpje. U vindt onze vakantieparken door heel Europa en zelfs op Bonaire en Curaçao, aan zee, in de bergen of in het bos. Om u een wat beter beeld te geven van onze vakantieparken, stellen wij er enkele voor.

Lodges in een duinkom aan de Nederlandse kust

Het vakantiepark Sea Lodges Bloemendaal is een autoluw park in de duinen. De huizen op het park hebben een heerlijke strandsfeer. U hoeft het park maar af te lopen, de straat over te steken en u staat aan zee. In de schoolvakanties biedt het park een animatieprogramma. In diverse lodges zijn huisdieren toegestaan en sommige woningen hebben aanpassingen voor mensen met een mobiele beperking.

De Sea Lodges Bloemendaal hebben een heerlijke strandsfeer

Chalets in een sneeuwzeker familieskigebied

Net op de grens tussen Steiermark en Karinthië vindt u een prachtig vakantiepark met sfeervolle houten chalets. Op het Alpenpark Turracher Höhe staan chalets voor 8 tot 12 personen, allemaal met eigen wellness! Bovendien verblijft u vlakbij de skipiste van het sneeuwzekere familieskigebied Turracher Höhe. U kunt hier mooie wandelingen maken door het pijnbomenwoud of een rondje om de Turracher See.

Ieder chalet in het Alpenpark heeft eigen wellness

Landgoed in Zuid-Frankrijk

Op een landgoed in de Zuid-Franse Périgord vindt u een oase van rust. Het landgoed biedt onder meer een verwarmd zwembad en een boomgaard met diverse fruitbomen. Met wat geluk ziet u hier reeën en wilde zwijnen rondlopen. In het landhuis zijn woningen voor 4 en 6 personen gecreëerd. Kinderen zijn meer dan welkom en mogen bijvoorbeeld helpen bij het rapen van de eitjes. Zoekt u een bijzondere locatie voor een feest? Gezelschappen van 20 tot 100 personen kunnen hier terecht. U kunt hier zelfs trouwen!

Kleinschalig, sfeervol verblijven kan op dit landgoed in Zuid-Frankrijk

Grotwoningen in Andalusië

Op zoek naar iets echt anders? Verblijf in een parkje met grotwoningen in Andalusië! Slapen in een grotwoning voelt een beetje als de Flintstones, maar wel met het comfort van nu. Het park biedt een buitenzwembad, barbecuezone en heeft ook Arabische baden waar u kan genieten van een massage. In totaal zijn hier negen grotten. Door de natuurlijke isolatie van de aarde blijft de temperatuur binnen gelijk; zowel in de zomer als in de winter is het hier zo'n 18 graden. Het park ligt even ten noordoosten van Granada in een regio met veel mogelijkheden.

Slapen in de buik van de aarde: een grotwoning als vakantiehuis

 

Noot van de redactie: uiteindelijk heeft Belvilla de Kids Award niet gewonnen. Dat neemt niet weg dat wij onze positie in de top 3 van beste aanbieders van vakantieparken XL zeer waarderen. Mocht u op ons hebben gestemd: hartelijk dank daarvoor!

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken