Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla Awards 2017 in aantocht

Uitreiking uitgebreid met nieuwe categorieën

Eindhoven, 13 Oktober 2017

De Belvilla Awards 2017 worden begin december weer uitgereikt. De best beoordeelde vakantiehuizen, vakantieparken en meest gastvrije hosts komen in aanmerking voor één van de felbegeerde prijzen.

Wie wint een Belvilla Award?

Vorig jaar zijn er in totaal 77 Awards in 11 verschillende Europese landen uitgereikt. Dit jaar breiden we nog eens uit met vier nieuwe categorieën, namelijk de beste groepswoning, het beste wintersporthuis, het beste huis aan zee en het meest unieke vakantieverblijf. Deze uitbreiding maakt het mogelijk dat we dit jaar voor het eerst meer dan 100 (!) Awards mogen uitreiken. 

‘Best Belvilla’

Dit vakantiehuis biedt ruimte aan gezelschappen tot maximaal 12 personen en heeft de afgelopen twee jaar veel gasten ontvangen. Gasten die hier verbleven, hebben hun verblijf bovendien met een hoog enquêtecijfer beoordeeld. Zoals ieder jaar wordt voor ieder land (of landengroep) een top 3 bekendgemaakt.

Winnaars op bezoek bij Belvilla, bij de editie van vorig jaar.

Nieuw: ‘Best Belvilla XL’

Dit vakantiehuis valt binnen de categorie groepswoningen en is geschikt voor gezelschappen vanaf 12 personen. Voor ieder land wordt, aan de hand van de zelfde maatstaven als de Best Belvilla, een top-3 bekend gemaakt.

‘Rising Star’

Dit vakantiehuis wordt één jaar of korter via Belvilla verhuurd en wordt nu al zo goed gewaardeerd door gasten dat deze gezien wordt als beste nieuwkomer, oftewel Rising Star. Voor ieder land wordt een top-3 bekendgemaakt.

Beste hosts Duitsland 2016, echtpaar Korn.

Best Host Award

Naast het huis en de faciliteiten, bepaalt de huiseigenaar of host in grote mate de vakantiebeleving van onze gasten. De Best Host Award reiken wij daarom uit aan de meest gastvrije gastheer of gastvrouw in 2017. In ieder land maken we één winnaar bekend.

Nieuwe Awards

Voor ieder vakantiedoeleinde is altijd een geschikte Belvilla te vinden. Het hele jaar door! In deze nieuwe Award-categorieën kiezen we de beste Belvilla voor een wintersport, een strandvakantie en gaan we op zoek naar het meest bijzonder en unieke vakantiehuis. Per categorie worden vijf finalisten gekozen, waarvan uiteindelijk één winnaar bekroond wordt.

‘Best Belvilla Wintersports’

Uiteraard bevindt dit vakantiehuis zich in één van de wintersportgebieden die via Belvilla te boeken zijn. Het huis biedt al het comfort waar de wintersportliefhebber naar op zoek is en wordt uitstekend door wintersporters beoordeeld.

‘Best Belvilla Near the Sea’

Dit vakantiehuis ligt op maximaal 5 kilometer afstand van de kust. Het huis en de omgeving voorzien in alle wensen en behoeften voor dé perfecte strandvakantie.  

Winnaar Beste Belvilla Italië 2016, mevrouw Ciardi.

Over de Belvilla Awards

De Belvilla Awards worden sinds 2010 aan het eind van ieder jaar uitgereikt. De Awards zijn in het leven geroepen als extra kwaliteitsstempel voor de allerbest beoordeelde vakantiehuizen. Bovendien wordt met deze prijs erkenning gegeven aan de huiseigenaren die uitblinken in gastvrijheid en service. Het is immers de totaalbeleving en het thuisgevoel wat gasten het meest waarderen aan een verblijf in een Belvilla.

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken