Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

@Leisure Group benoemt Jim Beattie als CTO

Nieuwe Chief Technology Officer richt zich op groei online platforms

Eindhoven, 12 September 2017

De @Leisure Group, één van de belangrijkste spelers op de Europese markt van vakantiehuizenverhuur en moederorganisatie van Belvilla, heeft Jim Beattie aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). Beattie is per direct verantwoordelijk voor het vergroten van de digitale platforms en ICT-teams van de verschillende merken uit het portfolio van de @Leisure Group.

Tobias Wann, CEO @Leisure Group: “Ik ben erg blij met de komst van Jim. Hij heeft bewezen ervaring in het leiden van grote, multidisicplinaire ICT-teams. Bovendien is hij betrokken geweest bij veel overnames en het naadloos integeren van bestaande systemen. Met de toevoeging van het Deense DanCenter aan onze groep, komt Jim op het ideale moment.”

Jim Beattie, CTO @Leisure Group: “Om meerdere redenen heb ik voor de @Leisure Group gekozen. Het bedrijf werkt in een sector met een enorm positieve uitstraling op zo veel mensen, die herinneringen voor het leven creëeren als ze op vakantie zijn. Er staat een heel capabel en slim team klaar; en tenslotte is er een zeer ambitieuze strategie waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren. Ik verheug me erop naar Amsterdam te verhuizen en in te stappen bij een organisatie die snel vooruit wil.”

Jim Beattie

Beattie word geprezen om zijn leiderschap, duidelijke visie en slimme strategieën bij het integreren van bestaande ICT-systemen. Tot voor kort werkte Beattie als Group Senior Vice President voor het Britse Time Out PLC, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor alle technologie rondom de overname van de populaire uitgaansapp YPlan. Bij thuisbezorgdienst JUST EAT vervulde hij meerdere rollen, waaronder die van Director of International Product Development and Director of International Engineering. Beattie begon zijn loopbaan bij Accenture, na zijn studie informatica aan de universiteit van Manchester in Engeland.

Jim Beattie is de opvolger van Bret Kelly, die eerder dit jaar werd benoemd als Managing Director van Belvilla en sindsdien de CTO-functie op ad interim basis vervulde.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken