Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Amélie Malfoy en Efrat Konforty benoemd voor Belvilla en DanCenter

Nieuwe Chief Marketing Officier en VP Human Resources per 1 december

Eindhoven, 3 December 2018

De @Leisure Group, één van de belangrijkste spelers op de Europese markt van vakantiehuizenverhuur en moederorganisatie van Belvilla en DanCenter, heeft Amélie Malfoy aangesteld als Chief Marketing Officer (CMO). Ook is per 1 december Efrat Konforty in dienst getreden als VP van Human Resources. Zij gaan zich richten op de merken Belvilla en DanCenter.

Tobias Wann, CEO @Leisure Group: “Ik ben heel erg blij met de komst van Amélie en Efrat. Amélie is een zeer ervaren marketingprofessional die haar sporen heeft verdiend bij grote spelers op het wereldpodium. Ze is een kei in het bouwen van merken op basis van specifieke klantbehoefte en data. Efrat is een doorgewinterde leidinggevende op gebied van HR met een prachtig track record. Met hen aan boord is ons leiderschapteam compleet en kunnen we volle kracht vooruit met onze missie en visie, het realiseren van onvergetelijke vakanties voor heel veel mensen.”

Amélie Malfoy, CMO @Leisure Group.

Amélie Malfoy. 

De geboren Française Malfoy heeft een achtergrond in marketingmanagement in de online consumentenmarkt. Voorheen werkte ze als Head of Global Travel Marketing & Product Marketing bij wereldleider HomeAway. Ook vervulde ze senior marketing posities bij Canon, Newell Rubbermaid, Achieve Global and AIESEC. Malfoy is per 1 december officieel in dienst.

Efrat Konforty

Efrat Konforty.

De in Israël geboren Efrat Konforty werkte voorheen onder meer voor eBay, de wereldwijde online handelsplaats. Ze komt over van het in Amsterdam gevestigde Optiver, een internationale onderneming op gebied van handel in financiële derivaten. Ze heeft een indrukwekkend track record op het vlak van bouwen, transformeren en uitvoeren van Human Resources, Operations en Customer Support.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken