Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Agence Belle France naar Belvilla

Extra focus op bestemming Frankrijk

Eindhoven, 27 November 2014

Monique van der Stap en Bjorn Berg-Andersen toasten op de vergaande samenwerkingFrankrijkexpert Agence Belle France wordt onderdeel van Belvilla, specialist in vakantiehuizen. Dat zijn Monique van der Stap – eigenaar en oprichtster van Agence Belle France – en Bjørn Berg-Andersen – directeur van Belvilla – overeengekomen. Voor Belvilla betekent dit een extra focus op de populaire vakantiebestemming Frankrijk. Agence Belle France vindt in deze vergaande samenwerking een sterke partner.

Kwart meer vakantiehuizen in Frankrijk

Ruim 500 nieuwe vakantiehuizen in Frankrijk met een zwaartepunt in de regio Provence/Côte d'Azur

Frankrijk is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming, vooral in de zomermaanden. Eén op de tien boekingen bij Belvilla wordt vastgelegd op bestemming Frankrijk en dit aantal groeit. Dat vormt de voornaamste reden voor het samengaan. In de praktijk betekent dit dat Belvilla de komende maand de vijfhonderd vakantiehuizen van Agence Belle France – kortweg ABFrance – toevoegt. Deze karaktervolle woningen variëren van comfortabele gîtes tot luxe villa’s en liggen verspreid over heel Frankrijk met een zwaartepunt in de Provence/Côte d’Azur. Het Franse Belvilla-aanbod groeit daardoor met bijna een kwart en verdubbelt zelfs in de regio Provence/Côte d’Azur.

Nieuwe huizen online bij start boekingsseizoen

Belvilla-directeur Bjørn Berg-Andersen meldt: “Met de ervaring, kennis en het aanbod van Agence Belle France zijn wij ervan overtuigd een goede partner gevonden te hebben. Deze uitbreiding helpt ons nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten. We streven ernaar om de vakantiehuizen van Agence Belle France voor de kerst op onze website te presenteren. Op die manier kunnen vakantiegangers al bij de start van het boekingsseizoen de nieuwe Franse vakantiehuizen reserveren.”

Bekroning van jubileum

De samenwerking is voor Agence Belle France een bekroning op het twintigjarig jubileum. Monique van der Stap van Agence Belle France vertelt: “Na twintig jaar is het tijd om het stokje over te dragen met betrekking tot het managen van het bedrijf. Als Frankrijkexpert blijf ik nauw betrokken bij het Franse aanbod van Belvilla. Door deze samenwerking kan ik mij volledig focussen op het onderhouden van de contacten met huiseigenaren, het op peil houden van de kwaliteit van de vakantiehuizen en het werven van nieuwe huizen. Onze gasten bieden we hiermee continuïteit en een nog grotere professionaliteit. Onze huiseigenaren zullen op hun beurt profiteren van een sterke toename van boekingskansen. Ik kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.”

Belvilla: www.belvilla.nl

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken