Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

188 Nederlandse vakantiehuiseigenaren bekroond met Belvilla Award

Amsterdam, 17 December 2020

Amsterdam, 17 december 2020 - Belvilla heeft 188 Nederlandse eigenaren van een  vakantiehuis bekroond met de award “Meest populaire Belvilla 2020”. Sinds 2010  waardeert Belvilla haar vakantiehuiseigenaren die uitblinken in service, kwaliteit en  gastvrijheid 

Met de uitreiking van de award wil het bedrijf de huiseigenaren bedanken en erkennen voor  hun werk en samenwerking, een belangrijk aspect voor de tevredenheid van de gasten. In  Europa zijn in totaal 1.024 Belvilla vakantiehuizen bekroond als ‘Meest Populaire Belvilla  2020’. In totaal behoren 103 vakantiehuizen in Nederland tot de beste dit jaar, de overige  vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren zijn gelegen in andere Europese landen. 

Het hoogste cijfer dat is toegekend aan een Nederlandse huiseigenaar is een 9,7.  Tot de bekroonde huizen behoren onder meer deze luxe villa met sauna in Megchelen, een  woonboot in de Amstel en deze prachtige villa in een bosrijke omgeving in Arcen. Het grote  aantal vakantiehuizen dat in de prijzen gevallen is, toont de groeiende populariteit, kwaliteit  en waardering voor vakantiehuizen door vakantiegangers. 

Gast bepaalt

Het oordeel van de gasten is belangrijk voor het winnen van de prijs. De vakantiehuizen  worden beoordeeld op een aantal criteria. Zo kan onder andere alleen de top 20% van de best  geboekte huizen in elk land kans maken op een award, hebben de geselecteerde huizen geen  klachten ontvangen in 2019 en 2020, en worden alleen vakantiehuizen met een review cijfer  van 8 of hoger geselecteerd.  

“Wij zijn natuurlijk supertrots!”, zegt huiseigenaar Riet Kool. “Het vakantiehuis staat in een van  de mooiste gebieden van Nederland. Ons ‘stekje’ is super. We genieten zelf van het hele  plaatje en dat stralen we denk ik ook wel uit. Een plus voor de gast zijn de 3 badkamers in de  woning, de natuur en rustige omgeving; een zee van ruimte, juist in deze rare coronatijd. Dank  voor alle goede beoordelingen en ook in 2021 staan we vol enthousiasme weer voor onze  gasten klaar”.  

Kennis delen

Waar de Belvilla Awards zijn bedoeld om huiseigenaren extra te stimuleren hun best te doen,  is het in feite een prioriteit van de specialist in vakantiehuizen om ervoor te zorgen dat de  huiseigenaren advies krijgen over de verhuurmogelijkheden van hun vakantiehuis. Ook  ontvangen zij tips op het gebied van inrichting, en krijgen zij smart technologie aangereikt om  de ervaring zo makkelijk mogelijk te maken, zodat vanaf het begin samen toegewerkt kan  worden naar een fijn verblijf voor gasten. 

Sinds begin dit jaar heeft het bedrijf ongeveer 3.400 nieuwe huiseigenaren in Europa  verwelkomd met meer dan 5.000 nieuwe woningen. Uit deze cijfers blijkt dat het huren van  een vakantiehuis behoort tot één van de stijgende trends onder Europeanen. 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken