Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

11-11-11 Acties massaal ingezet door ondernemend Nederland

Eindhoven, 11 November 2011

11-11-11 is een populaire trouwdag, de dag van de duurzaamheid, begin van het carnavalsseizoen en dag van de gekte bij uitstek. Zo kan in Hengelo het elfde stel vandaag gratis trouwen en vindt in Elst een recordpoging lachen plaats voor het Guinness Book of Records. Winkels en online shops stunten massaal met 11% korting in allerlei vormen.

Het loont dus de moeite om vandaag even te Googlen alvorens een aankoop te doen. Scapino, Profile, Belvilla vakantiehuizen en vele anderen hebben een actie op touw gezet. Winkelen voor 11.00 uur is ook niet slim, vrijwel alle kortingen en acties beginnen pas vanaf dit tijdstip.

Belvilla vakantiehuizen, één van de eersten die een ‘gekke’ actie had opgezet, zag steeds meer ’11-11-11-acties’ verschijnen en besloot om een algemeen actie-overzicht voor de consument creëren. Op www.11-11-11acties.nl wordt zoveel mogelijk informatie bij elkaar gezet.

Website: www.11-11-11acties.nl

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken