Persvoorlichting

Welkom bij Belvilla Nieuws

Marktleider met ruim 40 jaar ervaring

Belvilla: zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuisBelvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. We zijn als verhuurder van vakantiehuizen marktleider in de Benelux en één van de leidende spelers in Europa. De basis van onze organisatie gaat ruim 40 jaar terug naar 1980. In 2019 verzorgden we bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 40.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 20 landen. We zetten ons in als full-service-aanbieder voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl.

Informatie op dit persgedeelte

Op dit persgedeelte staan onze persberichten met bijpassend beeldmateriaal dat je in hoge resolutie kan downloaden. Daarnaast tref je hier een selectie van publicaties om een idee te geven van de mogelijkheden. Onze blog biedt extra inspiratie: www.belvilla.nl/inspiratie.

Op maat

Heb je behoefte aan specifieke suggesties, beeldmateriaal of achtergronddata? Heb je een interviewverzoek? Of wil je een regioreportage maken, een trend uit eigen ervaring beschrijven of een bepaald thema van binnenuit belichten, bijvoorbeeld kasteelvakanties of grotwoningen? Belvilla kan op verzoek individuele persreizen organiseren.

Neem voor specifieke wensen persoonlijk contact op.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2023 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken