Persvoorlichting

Welkom bij Belvilla Persvoorlichting

Marktleider met ruim 35 jaar ervaring

Belvilla: zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuisBelvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. We zijn als verhuurder van vakantiehuizen marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers. De basis van onze organisatie gaat ruim 35 jaar terug naar 1980. In 2015 verzorgden we ruim 4,5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. We zetten ons in als full-service-aanbieder voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Informatie op dit persgedeelte

Op dit persgedeelte staan onze persberichten met bijpassend beeldmateriaal dat je in hoge resolutie kan downloaden. Daarnaast tref je hier een selectie van publicaties om een idee te geven van de mogelijkheden. Tevens biedt dit persgedeelte achtergrondinformatie, zoals het profiel en het logo van Belvilla (in hoge resolutie te downloaden). Onze blog biedt extra inspiratie: www.belvilla.nl/inspiratie.

Op maat

Heb je behoefte aan specifieke suggesties, beeldmateriaal of achtergronddata? Heb je een interviewverzoek? Of wil je een regioreportage maken, een trend uit eigen ervaring beschrijven of een bepaald thema van binnenuit belichten, bijvoorbeeld kasteelvakanties of grotwoningen? Belvilla kan op verzoek individuele persreizen organiseren.

Neem voor specifieke wensen persoonlijk contact op.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
© Belvilla 1980 - 2017 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken