Persvoorlichting

Welkom bij Belvilla Nieuws

Marktleider met ruim 35 jaar ervaring

Belvilla: zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuisBelvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. We zijn als verhuurder van vakantiehuizen marktleider in de Benelux en één van de leidende spelers in Europa. De basis van onze organisatie gaat ruim 35 jaar terug naar 1980. In 2016 verzorgden we bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. We zetten ons in als full-service-aanbieder voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van OYO Vacation Homes.

Informatie op dit persgedeelte

Op dit persgedeelte staan onze persberichten met bijpassend beeldmateriaal dat u in hoge resolutie kan downloaden. Daarnaast treft u hier een selectie van publicaties om een idee te geven van de mogelijkheden. Onze blog biedt extra inspiratie: www.belvilla.nl/inspiratie.

Op maat

Heeft u behoefte aan specifieke suggesties, beeldmateriaal of achtergronddata? Heeft u een interviewverzoek? Of wilt u een regioreportage maken, een trend uit eigen ervaring beschrijven of een bepaald thema van binnenuit belichten, bijvoorbeeld kasteelvakanties of grotwoningen? Belvilla kan op verzoek individuele persreizen organiseren.

Neem voor specifieke wensen persoonlijk contact op.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2020 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken