Een greep uit ons aanbod in Salzburger Sportwelt

Wintersporthuizen Salzburger Sportwelt

Met zijn 350 kilometer aan pistes, biedt Salzburger Sportwelt voor iedereen wintersportplezier. In dit gebied is er een goede variatie te vinden in zowel blauwe, rode als zwarte afdalingen. Het skigebied bestaat uit een groot aantal verschillende dorpen, die niet allemaal op elkaar aangesloten zijn. Dit maakt het skigebied groot, maar zeker niet massaal. De gratis skibus biedt een perfecte oplossing als je op één dag in meerdere dorpen wilt skiën.

Kenmerken

Skigebied
Salzburger Sportwelt
Skigebied
  Skigebied
Salzburger Sportwelt
Salzburger Sportwelt
Hoogte skigebied
2180m
600m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
33x
Sleepliften
61x
Pistes Totaal: 306km
Beginner
0km
Gemiddeld
104km
Gevorderd
166km
Expert
36km
Snowboarding
Half-pipes
3x
Funparks
6x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 230km

Bekijk ons wintersportaanbod

61 wintersport chalets in Salzburger Sportwelt

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ski door de mooiste gebieden

Een wintersportvakantie in de Salzburger Sportwelt lijkt net een mini roadtrip. De skigebieden verschillen enorm van elkaar qua sfeer en pistes, waardoor je het gevoel heeft dat je iedere dag in een ander skigebied verblijft. Doordat het skigebied beschikt over tientallen verschillende liften, bent je in no-time op de pistes.

Lees meer
Ontdek uw favoriete plekje

Wie met volle teugen van zijn wintersportvakantie wil genieten, is in het Salzburger Sportwelt aan het juiste adres. Met maar liefst 8 verschillende dorpen, fascinerende bergen, een geslaagde mix van pistes en freestylemogelijkheden, behoort dit skigebied tot een van de meest geliefde wintersportgebieden van Oostenrijk.

Lees meer
Beleef de leukste activiteiten

Van rodelen tot aan après-skiën en van sleeën tot aan langlaufen, voor zowel jong als oud biedt dit wintersportgebied enorm veel plezier. Doordat het gebied zo groot is, zijn er talloze activiteiten te beleven. Mocht je even niet in de sneeuw willen vertoeven, dan kun je heerlijk gaan indoor zwemmen of ontspannen in een van de sauna’s.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020