Huiscode: FR-83860-18
Heerlijke vakantiehuis met privézwembad en volop voorzieningen in Nans-les-Pins
7.9
5
2
2
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar vanaf 10.00

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 80 m²

Woonkamer
2-pers. slaapbank
Tv
Dvd-speler
Keuken
Koffiezetapparaat
Oven
Magnetron
Afwasmachine
Koel-/vriescombinatie
Slaapkamer
2-pers. bed
Slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Douche
Algemeen
Toilet
Cd-speler
Wasmachine
Verwarming
Terras (overdekt)
Tuin
Tuinmeubilair
Bbq
Zwembad (privé, geopend van Jul t/m Aug)
Reviews
7.9
Goed
26 reviews
Dhr. Roos Nederland
Verblijfsdatum: za 08-07-2017 - za 15-07-2017

Het is een mooi huis, mooie spullen, fijn zwembad. Echter de ontvangst was rommelig, de kat moest nog gevangen worden en de tv stond nog aan. Het huis was onhygiënisch, niet goed schoongemaakt. We zijn na aankomst meteen gaan poetsen. Nog nooit meegemaakt dat een huis echt vies was!

Dhr. Van Marcke België
Verblijfsdatum: za 13-08-2016 - za 20-08-2016

We kregen bij aankomst enige uitleg en ze moest nogal vlug haar borg hebben. De woning had een vuile indruk. Heel veel stofpluizen in de kamers. Tuin erg onverzorgd, heel veel onkruid, paadjes naar het zwembad onverzorgd. Tuinhuisjes achteraan de tuin erg bouwvallig. In de tuin achteraan lag er vuil en onveilig materiaal! Wat helemaal niet verantwoord is moesten er kleine kinderen op onderzoek gaan! Rond het zwembad stonden er tomaten, wat een hele slordige boel leek. Foto's op de sites en in werkelijkheid blijken helemaal niet te kloppen!! Tweede dag van onze vakantie kregen we de indruk dat het water van het zwembad wat rook! We namen telefonisch contactop met de eigenaars! We kregen de volle lading van antwoorden . Na enig aandringen kwamen ze toch langs maar dit bezoek zullen we ons nog lang herinneren. Ze waren ontzettend kwaad omdat ze 10' hadden moeten rijden. Nadien hebben we toch contact opgenomen met Belvilla om,dit te melden. Zijn stelden voor om ev contact op te nemen met de eigenaars en een kuis en tuin ploeg te laten komen. Dit zou niet kunnen worden opgelost in 1 week. Wij hebben dan maar geprobeerd om het beste ervan te maken van onze laatste week vakantie.

ReactieBelvilla
Verblijfsdatum: za 13-08-2016 - za 20-08-2016

Hartelijk dank voor uw review en wat jammer dat u ongemak heeft ervaren tijdens uw vakantie. Wij hadden dit graag direct voor u opgelost. Helaas mochten wij van u alleen de klacht over het zwembad oplossen. Uw review hebben wij wel gebruikt voor tips aan de huiseigenaar en wij hebben recentere foto’s geplaatst.

Familie R. Van Eijkel Nederland
Verblijfsdatum: za 13-06-2009 - za 20-06-2009

Wij vonden deze vakantiewoning zo goed en we hebben hier zo van genoten dat we al meteen dit huis hebben gereserveerd voor volgend jaar! De doorslaggevende factoren waren toch wel de sfeer, het heerlijke zwembad en die fijne tuin.

Kaart
Levensmiddelen
800 m
Restaurants
800 m
Tennisbaan
2 km
Golfbaan
2 km
Openbaar zwembad
11 km
Zee
33 km

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen