Huiscode: IT-06063-22
Appartement in een agriturismo, goede uitvalsbasis om omgeving te ontdekken
8.4
Magione Umbrië, Italië
4
1
1
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar tot 21.00

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 45 m²

Woonkamer
2-pers. slaapbank
Tv
Slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Douche
Wastafel
Toilet
Bidet
Algemeen
Open keuken
Verwarming (CV)
Tuin (gedeeld met andere gasten)
Tuinmeubilair
Bbq
Zwembad (12 x 6 m., gedeeld met andere gasten, geopend van Mei t/m Sep)
Reviews
8.4
Erg Goed
8 reviews
Familie Lambregts Nederland
Verblijfsdatum: za 05-08-2017 - za 12-08-2017

Bij aankomst bleek het opgegeven adres waar we de sleutel moesten ophalen niet te kloppen, dit was gewoon een woonhuis. De dame verwees ons naar een nabij gelegen hotel. Daar stuurde de hoteldame ons naar de juiste plek. De eigenaar ontving ons vriendelijk. Jammer dat de beste man echt geen woord Engels sprak. Huisje kwam goed overeen met de foto's. Wij misten wel wat dingen in de huisraad een broodmes, afwasrekje etc. Ook koelde de koelkast niet goed. Fijn zwembad en genoeg ligbedden. Het huis ligt zeer gunstig tav de snelweg en supermarkten. Bij een bepaalde windrichting is veel verkeersgeluid van de weg en het nabijgelegen circuit te horen. Het terrein is compact dus je zit redelijk dicht op elkaar. Het was een komen en gaan van gasten, sommigen kwamen alleen gebruik maken van het zwembad. Wat wij zelf nogal raar vonden voor een vakantiehuis waar ook gezinnen met kinderen komen is dat er op een middag zelfs kamers voor een paar uurtjes werden verhuurd... Perugia, Gubbio en het lago Trasimeno zijn erg leuk. Bezoek ook zeker cantina Beriola in de buurt, fantastische wijnen. Al met al hebben we een fijne vakantie gehad!

Familie Zondervan Nederland
Verblijfsdatum: vr 15-05-2015 - vr 05-06-2015

Voor de 2e keer hebben we dit vakantiehuisje geboekt,we wisten natuurlijk wat we konden verwachten. We zijn niet teleurgesteld geworden. De WiFi had de eerste week wat kuren, heel traag en vaak geen bereik, in de 2e week waren de kuren verdwenen. Kortom 3 heerlijke weken gehad.

Familie Zondervan Nederland
Verblijfsdatum: za 14-06-2014 - za 28-06-2014

wij zijn heel erg tevreden over deze vakantie geweest. we wisten dat deze accomodatie minimaal was ingericht , maar met name de keukeninrichting was wel heel erg minimaal. Pannen zonder deksel bijv. Maar alles went en dit dus ook. Wij zijn zeker van plan om binnen een paar jaar nog eens terug te komen.

Familie Spitaels België
Verblijfsdatum: za 20-07-2013 - za 03-08-2013

trasumeense meer is een aangename locatie met veel mogelijkheden

Familie Franzen Nederland
Verblijfsdatum: za 15-06-2013 - za 29-06-2013

Wij kijken terug op 2 zeer leuke weken en zijn zeker van plan, indien wij weer in deze omgeving terug komen, om weer bij deze locatie te overnachten.

Mevr. Marsman Nederland
Verblijfsdatum: za 08-06-2013 - za 15-06-2013

Het huisje is moeilijk te vinden. Op het adres dat wij van Belvilla hadden gekregen bleek niemand aanwezig! Uiteindelijk ( eigenaar spreekt geen woord engels) begrepen wij,nadat we hem hadden gebeld, dat we naar het iets veropliggende hotel moesten rijden. Na een lange rit vanuit zuid- duitsland hadden we eigenlijk wat sneller op onze plek willen zitten. Het huisje ligt aan een naamloze weg. De eigenaar heeft met zijn auto voorgereden en ons bij het huis gebracht!Verder een prima huis gezien de prijs- kwaliteit verhouding.

Familie Mistrorigo Italië
Verblijfsdatum: za 13-08-2011 - za 20-08-2011

Il mio giudizio per questa casa vacanza è stato soddisfacente.Distinti saluti.

Vertalen naar het Nederlands
Kaart
Centrum
2 km
Levensmiddelen
2 km
Restaurants
3 km
Openbaar vervoer
4 km
VVV
4 km
Meer
5 km

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen