Huiscode: NL-7121-02
Groot, sfeervol, comfortabel groepshuis in het Achterhoekse coulisselandschap
9.3
Aalten (Aalten) Gelderland, Achterhoek, Nederland
34
14
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar tot 21.00

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 0 m²

Parterre
2x Hal
Toilet
2x Woonkamer
Tv (flatscreen), Kachel (hout)
2x Keuken
Oven, Magnetron, Afwasmachine
Slaapkamer
4x 1-pers. bed, Wastafel
Slaapkamer
3x 1-pers. bed, Wastafel
Slaapkamer
2x 1-pers. bed
Badkamer
Douche, Toilet
Badkamer
Ligbad, Douche, Wastafel, Toilet, Wasmachine
Op de 1e etage
6x Slaapkamer
2x 1-pers. bed, Wastafel
Slaapkamer
2x 1-pers. bed
2x Slaapkamer
Stapelbed
2x Slaapkamer
2x 1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed
2x Badkamer
Ligbad, Douche, Wastafel, Toilet
Toilet
Algemeen
2x 1-pers. bed
3x Wastafel
Terras
Tuin (omheind)
Tuinmeubilair
Trampoline
Speeltoestellen
Kinderbed
Kinderstoel
Mindervaliden
Ingang huis - doorgang >= 90cm
Tuin / terras - doorgang >= 80cm
Woonkamer - doorgang >= 90cm
Slaapkamer (minimaal 1) doorgang >= 90cm
Ruimte naast bed >= 90 cm
Keuken - doorgang >= 80cm
Badkamer doorgang >= 90cm
Vrije ruimte onder wastafel >= 70 cm
Rolstoeltoegankelijke douche
Toiletruimte doorgang >= 80cm
Beugels bij toilet
Geen drempels
Reviews
9.3
Fantastisch
13 reviews
Dhr. Strijbosch Nederland
Verblijfsdatum: vr 26-08-2016 - zo 28-08-2016

mooie omgeving, mooie tuin, goed huis

Mevr. Coddens België
Verblijfsdatum: vr 30-10-2015 - vr 06-11-2015

We verbleven met een familiegroep van +- 34 personen in de Grenswachter. Iedereen - van 2 t.e.m. 87 jaar - kon er goed zijn draai vinden. Het is een mooi verzorgd huis met een fijne tuin. We hadden geweldig weer waardoor er heel veel buiten kon gespeeld worden de trampoline was daarbij zeker een topper! Jammer dat er geen barbecue was... Ook een mixer vinden wij geen overbodige luxe, net zoals een inventarislijst per huis... De inrichting was zeker OK, ook prima badkamers! Het is een mooie omgeving om te gaan wandelen, lopen of fietsen. Paintball en andere buitensportaktiviteiten zijn ook in de buurt. Megapret in Lievelde is zeker een aanrader voor kids. Wij hebben van klein tot groot genoten van ons verblijf in de Grenswachter, en hopen dat er na ons nog veel mensen plezier van zullen hebben!

Mevr. Oude Grotebevelsborg Nederland
Verblijfsdatum: vr 21-11-2014 - zo 23-11-2014

Met 17 volwassenen en 14 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar zijn we een weekend in dit groepshuis geweest. Er is volop ruimte en veel is aanwezig. De slaapkamers zijn relatief eenvoudig, maar voldoen. De bedden slapen goed. De badkamers en keukens zijn prima ingericht. Het huis is in tweeën gedeeld, waardoor wij voornamelijk van één keuken en woonkamer gebruik hebben gemaakt. Het was wel fijn dat de kinderen bijvoorbeeld in de andere woonkamer rustig een filmpje konden kijken. Achter het huis is een trampoline en speeltoestel. Het meest in trek was echter het voetbalveld aan de overkant van de weg. Het is gelukkig geen drukke weg, maar er wordt af en toe wel hard gereden. Bij het huis staan wel bordjes die waarschuwen om langzamer te rijden ivm kinderen. Dat scheelt, maar het is wel opletten en goede afspraken maken met de kinderen. Al met al hebben we een prima weekend hier gehad.

Mevr. Engelberts Nederland
Verblijfsdatum: vr 25-07-2014 - vr 01-08-2014

Familieweekend zeer geslaagd, goede gelegenheid voor jong en oud.

Dhr. Noordzij Nederland
Verblijfsdatum: vr 01-11-2013 - zo 03-11-2013

Ik vul GEEN beschrijving van dit weekend in omdat dit privé is!!!!

Mevr. Krijger Nederland
Verblijfsdatum: vr 23-11-2012 - ma 26-11-2012

Wij waren gelogeerd bij de grenswachter 1 & 1a. We hebben een fantastisch familieweekend gehad met 27 personen groot en klein. Er was voldoende huisraad aanwezig, het was schoon en ruim. Prachtig afgewerkte locatie. Wel zouden traphekjes een goede investering zijn, dan hebben jonge ouders ook iets meer rust en geeft veiligheid. Verder verdiend de grenswachter van onze familie een 10.

Mevr. Boomsma Nederland
Verblijfsdatum: vr 28-09-2012 - ma 01-10-2012

We hebben een geweldig leuk weekend gehad. Het huis was goed en er was genoeg ruimte voor iedereen. Rondom het huis was genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Ondanks de gele mannetjes aan weerszijden van de weg werd er toch door voorbijgangers hard gereden. Op zondagmiddag vertrokken de jonge gezinnen weer naar huis. Bij thuiskomst ontdekte de zoon van mijn broer dat hij een beschadeging aan zijn auto had. Dit is gebeurd bij het parkeren van zijn auto naast het huis van de overburen. Hier was een feest gaande en door de vele bezoekers met auto was er geen plaats meer op het parkeerterrein. Hij vond nog een plekje naast het huis en daar heeft een kleine aaneijding plaats gevonden. Hij heeft inmiddels de schade laten bepalen en deze bedraagt ? 800,00. Dat is een behoorlijke domper na zo'n leuk weekend. Ik vraag bij deze dan ook aan Belvilla om aan de huurders van het huis tegenover de Grenswachter een verzoek te richten of zij opheldering kunnen verschaffen m.b.t. deze schade. Mocht hier geen antwoord op komen dan is het een behoorlijke strop. Mocht er nog behoefte zijn aan gedetailleerde informatie van mijn neef dan hoor ik dat graag en kan dit aan hem doorgeven. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Tineke Boomsma en familie.

Kaart
Bos
100 m
Levensmiddelen
8 km
Restaurants
8 km
Openbaar vervoer
8 km
VVV
8 km
Centrum
10 km

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen