Accommodatie voorzien van eenvoudige inrichting naar de specifieke eisen en gebruiken van het land of de streek. Ideaal voor de vakantieganger die zich graag wil inleven in de vakantiebestemming en genoegen neemt met een beperkte mate van comfort.
Huiscode: FR-00002-21
Knus oud boerderijtje in klein dorpje nabij groot zwemmeer
6
Cijfer: 6 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Charensat Auvergne, Zuid-Frankrijk, Midden Frankrijk, Frankrijk
4
2
2
Toevoegen aan mijn favorieten

Indeling

Oppervlakte huis : 60 m²

Parterre
Woonkamer
Tv
Open keuken
Fornuis (gas, 4 kookplaten), Oven, Magnetron, Koel-/vriescombinatie
Slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Douche
Op de 1e etage
2x 1-pers. bed
2-pers. bed
Kinderbed
Algemeen
Slaapkamer
Tv
Dvd-speler
Wasmachine
Verwarming (elektrisch)
Tuin (omheind)
Beoordelingen
6
Cijfer: 6 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Dhr. F Jouvenaz Nederland
Verblijfsdatum: za 17-09-2016 - za 24-09-2016

De reis via Vichy, vanuit Oost Frankrijk, ging over kleine wegen en een heuvelrug. Zonder navigatiesysteem hadden we het in de stromende regen niet gevonden. de sleutel van het huis lag op zijn plaats en eenmaal binnen bleek het huis te zijn als op de website. een boerenhuisje opgevrolijkt met snuisterijen en plastic bloemen. Er waren prima bedden, een goede kook gelegen huis en een mooie badkamer. De trap naar de zolder was zo steil dat we beneden in de kleine tweepersoonskamer zijn gaan slapen. Het huisje is, als de deur dicht moet vanwege de regen en de wind donker. Gelukkig knapte het weer na een paar dagen flink op en zijn we de omgeving gaan verkennen. Het is een heuvelachtig boerenland met kleine dorpjes. Clermont-Ferrand is de moeite waard. Voor de liefhebbers is ook het gebied van de Puy de Dôme een uitstapje waard.

Kaart

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen