Accommodatie voorzien van eenvoudige inrichting naar de specifieke eisen en gebruiken van het land of de streek. Ideaal voor de vakantieganger die zich graag wil inleven in de vakantiebestemming en genoegen neemt met een beperkte mate van comfort.
Huiscode: FR-75017-06
Comfortabel appartement met terras in het karakteristieke van Batignolles
8.3
Cijfer: 8.3 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
XVIIe arrondissement (Parijs) Noord-Frankrijk, Île-de-France, Parijs en omgeving, Frankrijk
2
1
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 35 m²

Parterre
Woonkamer
Open keuken
Oven (mini), Magnetron, Koel-/vriescombinatie, Wasdroger, Wasmachine
Slaapkamer
2-pers. slaapbank, Tv (kabel), Dvd-speler, Cd-speler
Badkamer
Douche, Wastafel, Toilet
Terras
Beoordelingen
8.3
Cijfer: 8.3 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Mevr. Klompenhouwer-Draaijer Nederland
Verblijfsdatum: ma 14-04-2014 - vr 18-04-2014

Midweek Parijs met ons tweeën om eindelijk het Louvre eens te bezoeken. ( en d,orsay en, en, en) We hebben 40 jaar verkering. Ontzettend leuk om in een erg leuke buurt een Parijse deur te mogen openen en je buren gedag te zeggen en je eigen Franse appartement te openen . Binnen rustig en buiten veel energie van jongen mensen , eettentjes, bakkers , slagers, schoenmakers , loodgieters, ja alles meervoud. In een 'samenwerking van artiesten ' ons eerste echte schilderij gekocht omdat je zoveel moois ziet in PArijs en er ook zo,'n zin in mooie dingen krijgt. S avonds om de hoek een eettentje uitzoeken die avond aan avond , vooral buiten, vol zitten,met jonge mensen. Als je dan ook nog eens met de Thalys binnen drie ur uit en thuis bent .........

Kaart
Centrum
0 m
Levensmiddelen
100 m
Restaurants
100 m
Uitgaan
100 m
Openbaar vervoer
700 m

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen