Accommodatie-ID: BE-8420-65
Knus appartement direct aan zee met mooi uitzicht en centraal gelegen
8
4
1
Toevoegen aan mijn favorieten

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 0 m²

Op de 4e etage
Open keuken
Waterkoker, Koffiezetapparaat (pads), Magnetron, Afwasmachine, Koelkast
Woon/eetkamer
TV, Eettafel, Zithoek
Slaapkamer
2-pers. bed, Stapelbed
Badkamer
Douche, Wastafel, Toilet
Algemeen
Terras
Reviews
8
Erg Goed
7 reviews
Mevr. Schuermann Duitsland
Verblijfsdatum: vr 01-03-2019 - vr 08-03-2019

es war sehr unangenehm, dass man nicht vorher schon die genaue adresse des apartments und den ort der übergabe des schlüssels mitgeteilt bekam. die von Belvilla mitgeteilt adresse fürs navigationsgerät entsprach nicht der des apartments und Belvilla antwortete nicht auf mail-anfragen. vor ort entstand also eine unangenehme verwirrung, zumal die hausbesitzer telefonisch nicht erreichbar waren. wäre von vornherein gesagt worden das apartment hat die adresse kijkduin 28 und der schlüssel ist beim newspaper store abzuholen, hätte ich mir unangenehmes erspart. das apartment hat einen wunderschönen kaminofen, der ruhig auf der homepage erwähnt werden könnte. allerdings wäre es hilfreich, wenn die bedienungs-anleitung und nützliche hinweise bspw. die müll-entsorgung betreffend, nicht nur auf flämisch, sondern auf englisch kommuniziert würden.

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. Bossuyt België
Verblijfsdatum: vr 02-11-2018 - vr 09-11-2018

We hadden veel geluk met het mooie weer. Wij keken uit naar een rustige week,maar helaas er was een gevelrestoratie bezig aan het gebouw aansluitend aan ons appartement. Overdag was er zoveel lawaai aanwezig dat wij niet in het appartement konden blijven. Dat was wel een spijtige zaak. Is dat wel verantwoord om in zo omstandigheden het appartement te verhuren?

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 02-11-2018 - vr 09-11-2018

"Beste Gasten. Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om dit neer te pennen. We vinden het jammer dat u tijdens uw verblijf ons niet op de hoogte hebt gebracht van deze geluidshinder, dan hadden we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Wij waren zelf niet op de hoogte van de aankomende werken aan de gevel in het gebouw naast De Zandkorrel en al zeker niet van de geluidshinder die deze kunnen opleveren voor onze gasten. We vinden het erg belangrijk dat onze gasten kunnen genieten van een rustige en deugdoende vakantie in het appartement. We hebben hierop dan onmiddelijk het appartement niet meer boekbaar gesteld tijdens de week tot eind juni 2019 (uiterste einddatum van de werken). In het weekend alsook tijdens de schoolvakanties zijn er geen werken toegelaten dus kunnen toekomstigen gasten in alle rust verblijven in De Zandkorrel. Nogmaals onze excuses, als er zaken voorvallen tijdens uw verblijf dan kan u steeds de huiseigenaars (nummer hangt op in het appartement) of de SOS lijn van Belvilla contacteren (24/7) voor een snelle oplossing tot uw tevredenheid".

Mevr. Coosemans België
Verblijfsdatum: ma 10-09-2018 - vr 14-09-2018

Ontvangst was goed. Nadeel, incheck tussen 16u en 18u waardoor je op dat moment niet met auto kan parkeren voor accomodatie Appartement ok

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: ma 10-09-2018 - vr 14-09-2018

Beste Mevrouw, hartelijk dank voor uw waardering, we zijn blij om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad in het appartement. Het appartement is inderdaad op de zeedijk gelegen, wat een wandel- en fietszone is. Voor de veiligheid van de wandelaars en fietsers is doorgaand verkeer verboden op de zeedijk. Wat het parkeren betreft, willen we graag verduidelijken dat de Gemeente Wenduine faciliteert om vanaf 1 oktober tot 31 mei te laden- en lossen gedurende de volledige dag. Tijdens het hoogseizoen, van 1 juni tot 30 September is telkens van 06:00-12:00 laden en lossen op de zeedijk mogelijk. Ook op de 1e, 15e, 16e en laatste dag van de maand tijdens het hoogseizoen kan u de volledige dag laden en lossen. Hiermee hoopt de Gemeente Wenduine om de aankomst en vertrek van toeristen comfortabel te laten verlopen.

Dhr. Kuboth Duitsland
Verblijfsdatum: vr 10-08-2018 - vr 17-08-2018

Very nice Apartment, directly at the beach and with a great view over beach and the sea. Supermarket, bakery and several other shops nearby (appr. 5 min. by foot) as well as a tram station of the 'Kusttram'. Everything was well organized by the owners of the Apartment and one minor issue was solved by them in less than 24 hours! We enjoyed our stay very much, and if you plan to go to Wenduine, this is the place to go to.

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. Van Zuylen Nederland
Verblijfsdatum: vr 06-07-2018 - vr 13-07-2018

Het was een geweldig appartement, mooi op de zeedijk, alles was heel kortbij. Alles was netjes opgeruimd en gepoetst, goede wifi ontvangst een heerlijke ruimte om vakantie te vieren.

Dhr. Gerniers België
Verblijfsdatum: ma 25-06-2018 - vr 29-06-2018

Zeer goed gelegen! Perfect voor koppel of met (max) 2 kleine kindjes!

Kaart
Strand aan zee
50 m
Restaurants
100 m
Centrum
300 m
Levensmiddelen
500 m

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen