+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Appartement & vakantiehuis in Lagos: Boek vakantie aan de Algarve bij Belvilla!

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in Lagos

Een vakantiehuis in Lagos ligt in de Algarve in Portugal. De reis naar het appartement in Lagos is handig omdat de stad is aangesloten op het spoor- en snelwegnetwerk.

Lagos vakantiehuis - Beleef de bezienswaardigheden van de stad!


De vakantieganger in een vakantiehuis in Lagos ziet eerst de historische ontwikkeling van de stad als een bezienswaardigheid. De vakantieganger voelt een duistere kant van de Portugese geschiedenis op Praça da República, dat vroeger dienst deed als slavenmarkt. Naast het lijden van de tot slaaf gemaakte mensen, doet het plein denken aan Heinrich de zeevaarder, wiens vijfhonderdste verjaardag werd gevierd door er een monument te bouwen. De oude verdedigingsfaciliteiten van de stad zien de vakantieganger in een vakantiehuis in Lagos op een wandeling naar de haven, waar hij langs de bewaard gebleven stadspoort porta de são Gonçalo en het voormalige Gouveneurspalast kwam voordat hij het fort Ponta de Bandeira bereikte. De kerk met de naam Igreja do Santo António treft de vakantieganger in een vakantiehuis in Lagos in eerste instantie door zijn uiterlijk; Bij binnenkomst gaat een enorme barokke pracht open. Naast een verguld barokaltaar en met goud gemonteerde houten beelden, ziet de gast van een vakantieappartement in Lagos talloze azulejo's in de kerk. Een azulejos is een tegel die voornamelijk op de buitenmuren van Portugese huizen zit. In kerken zijn vaak tegels terug te vinden in het interieur. Met de Ponta da Piedade kan de vakantieganger genieten van de prachtige natuur van rotswanden, spelonken en grotten, waardoor een uniek mooi uitzicht op de Atlantische Oceaan ontstaat. De vuurtoren van de stad bevindt zich ook in de buurt van de Ponta da Piedade.

Lagos Appartement - Vier met de lokale bevolking!


De gasten van een Lagos vakantieappartement in Banho 29 kunnen het hele jaar door deelnemen aan vele festivals. Het Fest Banho 29, dat in de zomer plaatsvindt, neemt sinds de oudheid de badcultuur over. Het strand bij het Lagos-appartement is de hele nacht verlicht en verschillende muziekuitvoeringen vinden ook hun plaats op de festivalavond. Het Dos Descobrimento-festival in mei is het belangrijkste culturele festival van Lagos. Mensen die van carnavalsfestivals houden, zullen graag in een vakantiehuis in Lagos verblijven tijdens die periode. Elk jaar vindt in de stad aan de kust van de Algarve een zeer vrolijk straatcarnaval plaats.

De meeste gasten combineren de sportieve activiteit zwemmen in de Atlantische Oceaan aan de Algarve met een vakantie in een vakantieappartement in Lagos. Een vakantiehuis in Lagos ligt vlakbij een van de zeldzame zandstranden aan de kust van de Algarve; het Meia Praia-strand is met vier kilometer het langste strand van de stad. De stranden Praia Dona Ana en Praia do Estudantes bieden de gast van een vakantieappartement in Lagos de grotendeels typische zwemervaring op kleine rotsstrandjes. Ook biedt het Lagos appartement bewoners de mogelijkheid om talloze disco's en restaurants te bezoeken. Naast lokale restaurants zijn er ook Engelse pubs te bezoeken.

Een interessante optie voor jou kan een vakantiehuis Albufeira, een villa in Faro of een vakantie in Aljezur zijn! Vergelijk de alternatieven!

Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!