+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Appartement Lochem of vakantiehuis Lochem: sloten ontdekken en fietsen

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in Lochem

Lochem is een plaats in Nederland die behoort tot de provincie Gelderland. Met iets meer dan 33.000 inwoners is Lochem een relatief rustige plaats; het is ideaal voor een mooie en ontspannende vakantie vanwege de goede ligging en landelijke omgeving.

Vakantie in Lochem - Bezienswaardigheden en wetenswaardigheden

Lochem is bijna duizend jaar geleden gesticht en de gemeente werd pas vanaf 1233 als zelfstandige stad bestuurd. Tegenwoordig leeft Lochem vooral van de landbouw, waarbij ook het toerisme een steeds belangrijkere factor wordt voor deze kleine Nederlandse stad. De stad is gemakkelijk te bereiken voor toeristen, omdat het niet ver van de Berlijnse snelweg van Berlijn naar Amsterdam ligt en dus ook een goed startpunt is voor excursies naar andere Nederlandse steden. Maar ook als je geen zin hebt om een verre reis te maken, zijn Lochem en de vele kleine dorpjes die bij de gemeente Lochem horen zo talrijk dat je jouw vakantie daar heel goed kunt plannen.

Als je op zoek bent naar woonruimte, dan is een vakantieappartement in Lochem geschikt omdat je eiegn baas bent en je vakanties kunt plannen. Als je met jouw gezin op reis wilt, dan is een vakantiehuis in Lochem op je lijf geschreven. Je kunt genieten en de omgeving verkennen met je dierbaren. De molen van Lochem is een bezienswaardigheid die je zeker moet zien. Het oude stadhuis van de stad is prachtig om te zien en snel te bereiken vanuit een vakantieappartement Lochem of een vakantiehuis Lochem.

 

 

Overnachten in Lochem - Evenementen en Activiteiten

Wil je iets bijzonders meemaken? Het beste is als je tussen juni en augustus naar Lochem reist om de volksfeesten die daar plaatsvinden mee te maken. Toch is er, ook op alle andere momenten, veel te beleven in Lochem. Bezoek een van de grote sportvelden van de gemeente. Als je liever een wandeling in de natuur maakt, kun je een uitstapje maken naar een van de sluisparken in de omgeving. Ook de bijbehorende parken zijn geschikt voor een wandeling. Voor een langere wandeling leent het natuurgebied rond de Barchemer Berg zich uitstekend voor een beboste heuvel nabij Lochem, waar ook een fietstocht mogelijk is. Maar welke activiteit je ook kiest, tijdens deze vakantie blijf je energiek.

Een andere mooie stad is Kootwijk. Je kunt hier ook veel beleven. Kijk dan eens voor een vakantieverblijf in Kootwijk.

 

 

Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring