Meer tophuizen voor het gezin

Bekijk alles

Europese kindvriendelijke bestemmingen - Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Je kunt met het hele gezin op wintersport gaan of genieten van een zonovergoten vakantie. De keuze is helemaal aan jou en Belvilla helpt je een handje op weg met het ruime aanbod vakantiewoningen door heel Europa!

Liever geen vliegvakantie en wil je lekker dicht bij huis een gezinsvakantie vieren? Dan hebben we voor jou de ideale vakantiewoningen voor een familievakantie in Nederland of België. Kleine kinderen hebben een veilige omgeving nodig en daarom zijn onze kindvriendelijke vakantiehuizen toegankelijk voor het hele gezin. Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Inspiratie

Een familievakantie in Nederland

De kinderen aan het dollen in het zwembad en jij met een heerlijk boek ontspannen in een luxe vakantiehuis. Dat kun je verwachten van een familievakantie in Nederland. Bij Belvilla vind je een kindvriendelijk vakantiehuis op vakantieparken aan als bijvoorbeeld midden in een stad. Zo is er voor ieder wat wils en hoeven zowel de kinderen als jij zich absoluut niet te vervelen. Een gezinsvakantie in Nederland kan dus erg vermakelijk zijn en het fijnste is nog dat het meestal niet ver weg is en je dus niet lang met de kinderen hoeft te reizen om op de bestemming aan te komen.

Kies je voor een Roompot vakantiepark, dan worden ze lekker bezig gehouden door de Koos Kidsclub, maar ook andere kindvriendelijke vakantieparken bieden meer dan voldoende animatie om ze lekker bezig te houden. En vergeet niet dat je er ook in Nederland een dagje op uit kunt om de omgeving te ontdekken. Huur een fiets en maak een fietstocht door de bossen of maak een strandwandeling om lekker uit te waaien.

Ook voor een weekendje weg met het hele gezin biedt Nederland uitkomst. Je hoeft niet ver te reizen en bent dus zo op de plaats van bestemming. Zo hou je extra veel tijd over om te genieten van de gezinsvakantie.

Het Europese aanbod voor een kindvriendelijk vakantiepark

Onze buurlanden, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland behoren tot de meest kindvriendelijke en populaire bestemmingen in Europa. Liever wat verder weg? Op onze website hebben we prachtige vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk voor de perfecte gezinsvakantie. Daarnaast hebben we ook vakantiehuizen in landen in Noord-Europa, zoals Denemarken. Meer op zoek naar een actieve vakantie? Kies dan voor bestemmingen in het midden van Europa, waar je met het hele gezin kunt gaan wintersporten, zoals Zwitserland, Oostenrijk en Kroatië. Of wat dacht je van een zonnig vakantie op Sicilië?

Op wintersport met het hele gezin? Samen op de skilatten staan is het ultieme recept voor een actieve vakantie met kinderen en een hoop sneeuwplezier! Kies uit onze gezellige en kindvriendelijke vakantiehuizen in Zwitserland of Oostenrijk. Of ga je liever naar de bossen? Dan bieden onze buurlanden zeer zeker het nodige vertier. Wat dacht je van een gezellige cottage in Duitsland? Ook vakantieoorden in Zuid-Europa zoals Griekenland, Portugal, Italië en Spanje zijn erg in trek voor een familievakantie. Kies voor één van onze rustieke vakantiehuizen en kook gezellig samen.

Bekijk en vergelijk onze vakantiehuizen, ze zijn alvast allemaal voorzien van alle luxe en comfort en bieden een veilig omgeving, voor uitzonderlijk lage prijzen. Raadpleeg onze pagina met last minutes, laat je overtuigen door onze kindvriendelijke aanbiedingen en boek je ideale vakantie met het hele gezin.

Een vakantie in Noord-Europa

Onze vakantiehuizen in Denemarken zijn voorzien van alle luxe en comfort en geven jou en de kinderen meteen een fijn en veilig gevoel. Vooral voor de kinderen is het belangrijk dat ze hun 'home sweet home' niet missen wanneer je door Europa gaat reizen. Zij gelukkig, jij gelukkig, toch? Je kunt de kinderen meenemen naar de kastelen van Jutland of ze laten pootje baden in de Waddenzee. En natuurlijk mag een bezoekje aan Legoland niet ontbreken met de kids!

Denemarken is een heel kindvriendelijke bestemming. Hoe kan dat ook anders? Het land heeft veel parken en steden waar zowel groot als klein zich helemaal kunnen uitleven. Bezoek de kastelen van de Funen, tem de draak, spring binnen in Legoland en voel je een echte Viking in Djurs in het oosten van Jutland. 's Middags eet je gehaktballetjes en smørrebrod en 's avonds zoek je moe maar voldaan je sfeervolle vakantiehuisje weer op, om van de gezellige open haard te genieten. Door de brug tussen Denemarken en Zweden behoort een uitstapje naar Zweden ook tot de mogelijkheden. Ontmoet Pippi Langkous, duik onder in de sprookjeswereld van Junibacken in Stockholm, trek een dagje naar Liseborg of ga op wintersport in het noorden. Zoals je ziet is het noorden van Europa ideaal voor een vakantie met kinderen!

Op wintersport of toch liever naar de zon?

Op wintersportvakantie met kinderen kan in veel verschillende landen in Europa. Vaak zijn de Alpen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of het noorden van Italië de uitverkoren plaats om met het hele gezin naar toe te gaan. Zeker wanneer je al meermaals op wintersport geweest bent en zowel de kinderen als jijzelf doorgewinterde skiërs zijn. Zoek je toch liever de zon op? Dan biedt Kroatië een goede oplossing. In de lente en de zomer is het hier heerlijk vertoeven, dus perfect voor een strandvakantie met de kinderen.

Naast Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italië kun je ook naar het minder bekende Tsjechië op gezinsvakantie om te wintersporten. Daar zijn de bergen minder hoog en de afdalingen minder steil, ideaal dus om kleine kinderen te leren skiën en baby's en peuters het plezier van de slee te laten ontdekken. Tieners en ouders kunnen zich uitleven op de hogergelegen pistes en na hun inspanning op de latten genieten van de après-ski.

Ook in Kroatië kun je heerlijk genieten van de wintersport, maar Kroatië heeft naast wintersport nog bijkomende troeven. Meer naar de kust toe heerst namelijk het Middellandse Zeeklimaat en kunnen de temperaturen in de zomer hoog oplopen. Perfect voor het geval je met het hele gein van een last minute aan zee wil genieten en kindvriendelijke accommodaties zoekt in de directe omgeving van het strand.

Bestemmingen voor vakanties met kinderen in het zuiden van Europa

Op onze pagina met last minutes vind je allerlei informatie en tips om op een leuke manier met de kinderen door heel Europa te reizen en te verblijven in kindvriendelijke vakantiehuizen in het buitenland. Natuurlijk mag Zuid-Europa niet ontbreken op de lijst van onze prachtige vakantiewoningen. Wat dacht je van een vakantiehuis in een park in Griekenland, een villa met privé zwembad in Portugal en Spanje of een knus chalet in Italië of Duitsland?

De meest voordelige vakantiehuizen en kindvriendelijke accommodaties vind je op dit moment in Griekenland. Daar kun je vakantie met kinderen en een culturele uitstap met het hele gezin maken naar de Akropolis, de Stoa, of het theater van Epidaurus. Vergeet deze uitstapjes natuurlijk niet af te wisselen met leuke activiteiten voor de kinderen en spendeer wat quality time aan het zwembad of op het strand. Griekenland is een zeer populaire bestemming bij Nederlandse en Belgische gezinnen met kinderen.

Ga je liever naar Italië of Zuid-Frankrijk? Ook dan staat Belvilla voor je klaar! Je vindt een ruim aanbod met riante accommodaties en kindvriendelijke vakantiehuizen op onze website. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang uitgebreide informatie en tips voor vakanties met kinderen in het buitenland.

Veelgestelde vragen
Welke kindvriendelijke bestemmingen heeft Belvilla?

Onze buurlanden, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland behoren tot de meest kindvriendelijke en populaire bestemmingen in Europa. Liever wat verder weg? Op onze website hebben we prachtige vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk voor de perfecte gezinsvakantie.

Heeft Belvilla kindvriendelijke vakantieparken?

Een goed idee! Vakantieparken zijn ontzettend populair voor een weekendje weg of een vakantie met kinderen. Belvilla heeft in totaal bijna 5.000 vakantiehuizen in een vakantiepark. Zowel in België als in Nederland, maar ook in Duitsland en Frankrijk vind je de mooiste vakantieparken met luxe vakantiehuisjes.

Waar kan ik een wintersportvakantie boeken met kinderen?

Op wintersportvakantie met kinderen is een geweldig plan en kan in veel verschillende landen in Europa. Vaak zijn de Alpen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of het noorden van Italië de uitverkoren plaats om met het hele gezin naar toe te gaan.

Waar kan ik een zomervakantie boeken met kinderen?

In alle rust genieten én toch een unieke vakantie met kinderen? Dan biedt Kroatië een goede oplossing. In de lente en de zomer is het hier heerlijk vertoeven, dus perfect voor een strandvakantie met de kinderen. Of blijf gewoon in eigen land of één van de buurlanden en kies voor een vakantie in een vakantiepark.

Welke bestemmingen voor vakanties met kinderen in Zuid-Europa?

Op onze pagina met last minutes vind je allerlei informatie en tips om op een leuke manier met de kinderen door heel Europa te reizen en te verblijven in kindvriendelijke vakantiehuizen in het buitenland. Wat dacht je van een vakantiehuis in een vakantiepark in Griekenland, een villa met privé zwembad in Portugal en Spanje of een knus chalet in Italië of Duitsland? Het kan allemaal!

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020