Herfst beleef je het best in deze regio's!

Vakantiehuizen voor een last minute herfstvakantie

Bekijk alles

Genieten in je vakantiehuis tijdens een last minute herfstvakantie

De blaadjes vallen van de bomen, de kleuren van de natuur veranderen en het wordt frisser buiten: de herfst is begonnen! Dit is het ideale moment om er lekker met je gezin, een groep vrienden of de hele familie op uit te trekken. Overdag kun je de prachtige omgeving ontdekken en ‘s avonds samen lekker opwarmen rondom de open haard. Klinkt ideaal toch? Of je nu dicht bij op vakantie wilt of liever iets verder weg, met het ruime aanbod vakantiehuizen zit je bij Belvilla helemaal goed.

Inspiratie

Vakantiehuis huren tijdens de herfstvakantie

Voor elk reisgezelschap heeft Belvilla een passend vakantiehuis voor tijdens de herfstvakantie, ook als je trouwe viervoeter meegaat op vakantie. Er gaat niets boven een lange wandeling door de kleurrijke bossen met de hond! Wil je de familie ook meenemen? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties. Geniet van een herfstvakantie aan de Nederlandse kust, wandel door de natuurgebieden van de Veluwe, ontdek de Eifel of de Ardennen. Waar je ook voor kiest, er valt overal wel iets te beleven. Hou je niet zo van lang vooruit plannen? Ook voor een last minute herfstvakantie heeft Belvilla verschillende vakantiehuizen beschikbaar.

Vakantiehuizen in de Ardennen
Een last minute herfstvakantie in Nederland

De herfst is de ideale periode om er samen even gezellig tussenuit te gaan. En dat hoeft heus niet ver te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis aan de Nederlandse kust? Of een ruime vakantievilla met privésauna in Drenthe? Lekker mountainbiken in de omliggende bossen en kom moe maar voldaan terug naar het comfort van je unieke vakantiehuis. Ga dit jaar tijdens de herfstvakantie op uitstap in ons eigen land! Ondanks dat de temperaturen wat lager zijn, is er genoeg te beleven. Maak eindeloze wandel- en fietstochten met je partner en laat je verrassen door de prachtige herfstkleuren.

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden
Last minute herfstvakantie in Zuid-Europa

Tijdens de herfstvakantie koelt het al wat af in Nederland, maar de herfsttemperaturen in Zuid-Europa lenen zich nog altijd perfect voor een last minute herfstvakantie. We hebben voor jou de perfecte vakantiehuizen uitgezocht in Kroatië en Italië. De herfst is het seizoen van de truffels in Kroatië, dat wordt smullen! Ook kun je meehelpen met de druivenoogst in Italië of jezelf verwennen met regionale lekkernijen en seizoensgebonden specialiteiten. De herfst is natuurlijk het perfecte seizoen voor het maken van lange wandelingen of fietstochten door de prachtig gekleurde natuur. Tijd om te genieten samen met familie of vrienden.

Last minute vakantiehuizen Italië
Ons ruime aanbod vakantiehuizen voor de herfst

Ril je al bij het idee dat je straks een week lang binnen zit, tijdens de regenachtige en koude dagen? Geen paniek, jouw herfstvakantie wordt een succes dankzij ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen op zonnige bestemmingen. De herfst is het perfecte seizoen voor een flinke portie gezelligheid. Maar misschien hou jij helemaal niet zo van de herfst? Betekent de herfst voor jou dat het almaar vroeger donker wordt, de regen met bakken uit de lucht valt en de wind veel te guur is om van een wandeling te genieten, dan moet je richting het Zuiden! Kroatië is een erg populaire bestemming voor tijdens de herfstvakantie.

Vakantiehuizen in Kroatië
Veelgestelde vragen last minute herfstvakantie
Waar kun je het beste heen in de herfstvakantie?

Als je tijdens de herfstvakantie de zon op wilt opzoeken, bekijk dan de onderstaande bestemmingen:

  • De Canarische Eilanden
  • Zuid-Spanje
  • Algarve
  • Kreta
  • Rhodos
Hoe werken Belvilla last minute vakanties?

Het woord zegt het zelf al, je boekt een vakantie op het laatste moment. Zo kun je bij Belvilla vakantiehuizen boeken voor als je morgen al wilt vertrekken. De spontaniteit wordt vaak beloond met hoge kortingen.

Waar is het mooi weer in de herfstvakantie?

In veel Zuid-Europese landen is het tijdens deze periode nog steeds heerlijk weer, zoals op de Spaanse Costa's, de Canarische Eilanden en de Griekse eilanden.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020